Μενού
  • Α-
  • Α+

Φωτιές έχει ανάψει το θεατρικό έργο που «ανέβασαν» οι Amigos στο χθεσινό επεισοδίου του Survivor, για την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, στην παραλία του Άγιου Δομίνικου, προκαλώντας την οργή και τον θυμό τόσο του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη όσο και του κόσμου. Η μητέρα του τραγουδιστή, Σεβαστή, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Ευτυχείτε, σχολίασε τη χθεσινή συμπεριφορά των παικτών, καθώς και τα «βαριά» σχόλια που ειπώθηκαν. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης έδωσε υποψήφια για αποχώρηση την Καρολίνα

Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα του Τριαντάφυλλου δήλωσε: «Αυτοί έγιναν ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα και είναι ντροπή τους. Με πήραν τηλέφωνο από Γερμανία, από Αυστραλία πραγματικά και μου είπαν “ντροπή που είδαν αυτό το αίσχος”. Δεν πειράζει, νομίζω ότι είναι με δύο πρόσωπα μερικά άτομα. Και πάνω απ’όλα ο Κόρο, που πήγαν μαζί στο Μαϊάμι και ήταν αγκαλιές και φιλιά, έπρεπε να φερθεί με σεβασμό. Έτσι νιώσανε, έτσι κάνανε, δεν πειράζει». Τον λόγο πήρε ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος είπε πως «δεν μπορώ να μιλήσω γιατί έχω μιλήσει κι εγώ άσχημα για τον Τριαντάφυλλο, αλλά όταν ο άνθρωπος κουράζεται η κρίση θολώνει, εγώ δεν πιστεύω ότι κρύβει κακία όλο αυτό, αλλά σίγουρα δεν το εγκρίνω. Θα ήθελα να τους κρίνουμε λίγο πιο ευνοϊκά». 

Η πρώτη ανάρτηση του Τριαντάφυλλου μετά την αποχώρηση

Ο Τριαντάφυλλος, μετά την αποχώρηση του από το Survivor, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, με ανανεωμένο λουκ. Ξυρισμένος και κουρεμένος, αποκάλυψε πως σήμερα επιστρέφει στην Ελλάδα. «Μετά από μισό χρόνο πήρα ξανά το κινητό στα χέρια μου και σας μιλάω. Δεν ξέρω τι γίνεται στην Ελλάδα μας, δεν ξέρω τίποτα. Πήγα κουρεύτηκα, ξυρίστηκα. Αύριο στις 16:10 θα είμαι Ελευθέριος Βενιζέλος, πρώτα ο Θεός. Εύχομαι να με αγαπάτε και να με θέλετε. Ίσως η δυσκολότερη μέρα μου στο παιχνίδι από τη μέρα που χωρίσαμε με τη Μαριαλένα στις ομάδες. Μου λείπει πάρα πολύ αυτή είναι η αλήθεια. Είμαι πάρα πολύ φορτισμένος, με έχει πιάσει ένα παράπονο. Ξεκάθαρα για εμένα ήταν στο στήριγμά μου. Τσακωνόμασταν, τον έβριζα και έκανε σαν παιδάκι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA