Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο παρουσιαστής του Friends Reunion, Τζέιμς Κόρντεν το οποίο στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, έδωσε λίγη ακόμη γεύση στο κοινό, αφού ξανασυναντήθηκε με τους έξι πρωταγωνιστές, για ένα μοναδικό carpool karaoke. Συγκεκριμένα, στρίμωξε την αγαπημένη παρέα της σειράς στο τρενάκι των studio της Warner, καθώς και στον καναπέ του Central Perk για περισσότερες ακόμα ερωτήσεις και αναμνήσεις. 

Διαβάστε ακόμη: Friends Reunion: Η Lisa Kudrow έπρεπε να ψάξει στο Google για να τραγουδήσει με τη Lady Gaga

Ο Τζέιμς Κόρντεν χάρισε ακόμα 12 απολαυστικά λεπτά με την Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Σουίμερ, Λίζα Κούντροου, Μάθιου Πέρι και Ματ ΛεΜπλανκ.

Πόσα πήραν οι πρωταγωνιστές της σειράς Friends για το επετειακό επεισόδιο

Το επετειακό επεισόδιο που ένωσε ξανά τους πρωταγωνιστές της σειράς Friends, δε θα μπορούσε να μην φέρει και κέρδος στις τσέπες τους. Σύμφωνα με την The Sun, ο καθένας τους έβγαλε 3 εκατομμύρια δολάρια για την χθεσινή τους εμφάνιση, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως στην τελευταία σεζόν, οι έξι πρωταγωνιστές κέρδιζαν ανά επεισόδιο 1 εκατομμύριο δολάρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA