Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Friends Reunion, που προβλήθηκε στις 27 Μαΐου από το HBO Max, κατάφερε να εντυπωσιάσει, να συγκινήσει και να «ζωντανέψει» ξανά σκηνές από τα επεισόδια των 10 σεζόν. Από το επετειακό επεισόδιο για τα 25 χρόνια από την πρεμιέρα της αμερικανικής σειράς, δε θα μπορούσε να λείπει και το τραγούδι που συνόδευσε τη Phoebe, από την αρχή μέχρι και το τέλος της σειράς.

Διαβάστε ακόμη: Friends reunion: Οι φωτογραφίες της Τζένιφερ Άνιστον από τα παρασκήνια και η επετειακή σέλφι

Πρόκειται για το Smelly Cat, όπου η Lisa Kudrow το ερμήνευσε στο στέκι της παρέας, Central Perk, μαζί με τη Lady Gaga. Παρά το γεγονός ότι η ηθοποιός τραγούδησε το κομμάτι αμέτρητες φορές, κατά τη διάρκεια της σειράς, δεν της ήταν εύκολη υπόθεση στο Friends reunion. Η ίδια, σε συνέντευξη της στην Ellen DeGeneres, αποκάλυψε πως ήταν ιδιαίτερα νευρική για την στιγμή αυτή, καθώς είχε ξεχάσει τις συγχορδίες. Χρειάστηκε τη βοήθεια του Google, μάλιστα, για να τις θυμηθεί, μαζί και αρκετές ώρες εξάσκησης ώστε να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Ευχαριστώ τον κόσμο που ανέβασε τις συγχορδίες», είπε γελώντας η ηθοποιός, η οποία παραδέχτηκε πως «κατάφερα να το μάθω, αλλά μετά έκλεισε ο λαιμός μου. Είχα πανικοβληθεί. Δεν ήξερα τι θα βγει. Τελικά όλα πήγαν καλά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA