Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο τρίτος κύκλος της σειράς Άγριες Μέλισσες, του ANT1, θα επιστρέψει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, με τους κατοίκους στο Διαφάνι να προσπαθούν να κλείσουν τις πληγές τους, ορισμένους από αυτούς μακριά από τον τόπο τους, αφού ένα μεγάλο μέρος της πλοκής «μετακομίζει» στη Λάρισα. Η Χούντα, θα οδηγήσει κάποιους στην εξορία, ενώ κάποιοι θα ταχθούν υπέρ και κάποιοι κατά της δικτατορίας.

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η Ασημίνα θα γίνει μέλος αντιστασιακής οργάνωσης και θα θέσει τον εαυτό της σε κίνδυνο

Όπως γράφει στο Enjoy, η Μαρία Ανδρέου, η άφιξη του Ακύλα Μεγαρίτη στο Διαφάνι, που θα εκδικηθεί για τον θάνατο του αδελφού του Αχιλλέα, θα φέρει συγκρούσεις και νέα μέτωπα. Ο Λάμπρος και η Ελένη, δε θα φύγουν μαζί για τη Λέρο, αφού μόνο ο δάσκαλος θα εξοριστεί λόγω πολιτικών φρονημάτων, ενώ το τρίτο πρόσωπο θα φέρει ρήξη στη σχέση τους. Από την άλλη, Κωνσταντής και Δρόσω χωρίζουν, με την Σταμίρη να δημιουργεί νέο δεσμό, όμως ο έρωτας της για τον Κωνσταντή δεν σβήνει.

Όσον αφορά την Πηνελόπη, φεύγει για το Παρίσι, όπου θα συνειδητοποιήσει πως ο Μελέτης ήταν το μεγάλο της λάθος και από δική της υπαιτιότητα έχασε τον Αλέξη Γραμματικό. Νικηφόρος και Ασημίνα θα δώσουν μια νέα ευκαιρία στη σχέση τους, για χάρη του παιδιού, ενώ Ουράνια και Κυριακός θα περάσουν τεράστια κρίση, αφού ο Σαραντόπουλος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη.

Τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο θα ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες, με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο να κάνει καθημερινά ραντεβού με ηθοποιούς που θα ενταχθούν στο καστ της σειράς Άγριες Μέλισσες. Ο Δημήτρης Μοθωναίος είναι ένας εξ αυτών που μάλλον θα κλείσει, ενώ ραντεβού έγινε και με τον Άρη Σερβετάλη χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν η απάντηση είναι θετική ή αρνητική.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA