Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς, Άγριες Μέλισσες, έκλεισε όπως έπρεπε, με συγκίνηση, αγωνία, ανατροπές, απώλειες και ένα τέλος γεμάτο χαρμολύπη για τους κατοίκους στο χωριό Διαφάνι. Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στον τρίτο κύκλο, που θα επιστρέψει το φθινόπωρο στον ANT1, και στις σκόρπιες πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής. Οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με την Χούντα, με ορισμένους να τάσσονται υπέρ της και κάποιους άλλους κατά της, ενώ η δικτατορία θα φέρει ανεπανόρθωτες συγκρούσεις

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η Παγώνα αποκάλυψε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου

Αυτό που έχει γίνει γνωστό, είναι πως ο Δούκας Σεβαστός, ο οποίος μετακομίζει στην Λάρισα μαζί με την Μυρσίνη, θα ταχθεί υπέρ της δικτατορίας, προκειμένου να κερδίσει τη δύναμη του και να επιστρέψει στο Διαφάνι δριμύτερος, ενώ εκείνη που θα ταχθεί κατά και θα θέσει τον εαυτό της σε κίνδυνο, είναι η Ασημίνα Σταμίρη, η οποία παρά τον ήρεμο χαρακτήρα της στη σειρά, θα γίνει μέλος αντιστασιακής οργάνωσης και θα οδηγηθεί σε ακραίες δράσεις, όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή Πρωινό. Παράλληλα, Ελένη και Λάμπρος θα εξοριστούν στη Λέρο λόγω πολιτικών φρονημάτων, ενώ το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει σύννεφα στη σχέση του, αφού ένα τρίτο πρόσωπο πρόκειται να μπει ανάμεσά τους. 

Πρόκειται για τον Ζάχο Λυκόγιαννη, γιο της Μάρως, μιας γυναίκας που στάθηκε στην Ελένη μετά το θάνατο της μητέρας της και της δίδαξε να βασίζεται στις δυνάμεις και να πιστεύει στον εαυτό της. Ο Ζάχος, που χρωστάει τη ζωή του στον Λαμπρό και την Ελένη, ήταν κρυφά ερωτευμένος με τη πρωτότοκη κόρη του Γιώργη Σταμίρη, αλλά δεν τολμούσε να της εκφράσει τα συναισθήματα του, γιατί η καρδιά της Ελένης ήταν στον Λαμπρό. Όταν, όμως, ο Λάμπρος έφυγε φοιτητής και αργότερα προχώρησε τη ζωή του, καθώς αυτό του είχαν επιβάλει ο Μιλτιάδης και ο Γιώργης Σταμίρης, ο Ζάχος άδραξε την ευκαιρία και αποκάλυψε στην Ελένη τον έρωτά του. Η Ελένη δέχτηκε να τον αρραβωνιαστεί, αλλά ο γάμος δεν έγινε ποτέ γιατί ως στρατιωτικός πήρε μετάθεση σε νησί, χωρίς η ίδια να επιθυμεί να τον ακολουθεί. Να, όμως, που στην τρίτη σεζόν επιστρέφει στο Διαφάνι και η παρουσία του θα φέρει μπλεξίματα.

Και μπορεί ο Δούκας στους δύο κύκλους να κρατούσε τον θρόνο του κακού ηγέτη, στα νέα επεισόδια αυτό θα αλλάξει, αφού ο Ακύλας Μεγαρίτης θα είναι ακόμα πιο κακός από τον ίδιο και τον Μάνο Βόσκαρη. Ο Αιμίλιος Χειλάκης, που θα τον υποδηθεί, ανέφερε πως ο Ακύλας θα είναι ο εργολάβος της Χούντας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα κάνω τον παρακρατικό, ο οποίος μέσα από ένα καθεστώς αναλαμβάνει να έχει μεγάλα έργα, ο εργολάβος της χούντας που λέμε και ο οποίος θεωρεί ότι το μεγαλύτερο βάσανο του κόσμου είναι ο κομμουνισμός. Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν μπει στη Βουλή πριν από 10 χρόνια. Δεν θα κάνω τον κακό μπαμπούλα ή Δρακουμέλ, θα είμαι ένας κακός ο οποίος θα γεννήσει ερωτήσεις: γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι έτσι;»

Όσον αφορά τον Προύσαλη, ο Γιώργος Σουξές που τον υποδύεται, σε συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε πως κάποιοι μπορούν κάποιοι να τον καταδώσουν μια και δεν είναι όλοι καλοί. «Θεωρώ ότι ο Προύσαλης, τον καιρό της χούντας, δεν θα είναι κακός, δεν θα είναι βασανιστικός. Μπορεί κάποιες στιγμές, επειδή θα τον πιέζουν οι ανώτεροί του, να κάνει ότι είναι σκληρός. Μπορεί κάποιος και να καταδώσει τον Προύσαλη, δεν είναι όλοι καλοί. Θα διαφοροποιήσεις σε χαρακτήρες που ήταν καλοί και ξαφνικά θα τους δούμε ανάποδα. Ο κουρέας θα φάει πολύ ξύλο, είναι αριστερός».

Για τη Βιολέτα και την επιστροφή της στο Διαφάνι, μετά την απώλεια του Μιλτιάδη, ο Γιώργους Σουξές ανάφερε πως θα είναι πιο σκληρή πλέον, ενώ οι γιοι του Δούκα Σεβαστού, Νικηφόρος και Κωνσταντής, ανοίγουν στη Λάρισα μπουάτ. Από την άλλη η Ρίζω πρόκειται να βγάλει πολλά χρήματα, ενώ η μητέρα του Προύσαλη, αναμένεφεται να «φύγει» γρήγορα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA