Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Καρολίνα Καλύβα, που αποχώρησε την περασμένη Κυριακή από το Survivor, επέστρεψε στην Ελλάδα και έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram και ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη του.

Διαβάστε ακόμη: Αλέξης Παππάς: «Ζαλίζει» το ποσό που θα πάρει για το The Bachelor

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, έγραψε  «ήταν μια συγκλονιστική και ανεπανάληπτη εμπειρία το Survivor, μου λείπει πολύ η παραλία μου, μου λείπουν οι amigos, οι αγώνες μας, στη παραγωγή τα παιδιά, όλα». Αναλυτικά όσα έγραψε η Καρολίνα Καλύβα:

«Είμαι ευγνώμων και σας ευχαριστώ. Έχω την ανάγκη να σας δηλώσω πόσο χαρούμενη νιώθω για την στήριξη και την αγάπη που μου δείξατε όλοι σας. Ήταν μια συγκλονιστική και ανεπανάληπτη εμπειρία το Survivor, μου λείπει πολύ η παραλία μου, μου λείπουν οι amigos, οι αγώνες μας, στη παραγωγή τα παιδιά, όλα! Ήταν δύσκολο παιχνίδι αλλά τα κατάφερα και είμαι πολύ συγκινημένη. Θέλω να σας δώσω μια μεγάλη αγκαλιά και να σας πω ότι σας σκέφτομαι και σας αγαπώ. Μου δίνατε και μου δίνετε τρομερή δύναμη!».

https://www.instagram.com/p/CQT5C54Ajwq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Survivor - Spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί την Κυριακή

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, φέρεται πως αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης η Ελένη Χαμπέρη. Αυτό σημαίνει πως η Μαριαλένα θα είναι η μοναδική γυναίκα παίκτρια και μαζί με τον Σάκη Κατσούλη, θα αποτελούν ισχυροί αντίπαλοι των τριών παικτών της μπλε ομάδας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA