Ο πρώην παίκτης του Survivor, Αλέξης Παππάς, αναμένεται να είναι ο επόμενος εργένης που θα αναζητήσει σύντροφο στο ριάλιτι του Alpha, The Bachelor, αφού οι συζυτήσεις γύρω από το όνομα του όλο και πληθαίνουν. Αρχικά, ο Χάρης Συντζάκης ήταν το επικρατέστερο πρόσωπο, ωστόσο το όνομα του Αλέξη Παππά έπεσε στο τραπέζι με τη συμφωνία να μην έχει σφραγιστεί, παρόλο που και ο ίδιος επιβεβαίωσε πως ετοιμάζει κάτι τηλεοπτικό την ερχόμενη σεζόν.
Διαβάστε ακόμη: Survivor - Spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί την Κυριακή από το ριάλιτι επιβίωσης
Μάλιστα, ο χωρισμός του με την Αλέσια πριν μερικές εβδομάδες του επιτρέπει την είσοδο του στο ριάλιτι, ενώ το αστρονομικό ποσό που φημολογείται πως θα λάβει από το κανάλι, θα είναι εξίσου ένας καλός λόγος για να απαντήσει θετικά ο Αλέξης Παππάς.
Σύμφωνα με την αποκάλυψη που έκανε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας στην εκπομπή Πρωινό, το ποσό για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι The Bachelor, θα αγγίζει τα 100.000 ευρώ.
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Δύο κύματα κακοκαιρίας έρχονται στην Αττική: Πότε θα επηρεαστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.