Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σειρά Άγριες Μέλισσες θα επιστρέψουν τον Σεπτέμβριο για τον τρίτο κύκλο, με τους ήρωες να βρίσκονται πια στην περίοδο της Χούντας. Δικτατορία, αντίσταση, συγκρούσεις, εξορίες, επανασυνδέσεις και χωρισμοί είναι μόνο μερικά από όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στα επόμενα επεισόδια της μυθοπλασίας του ANT1.

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Επανασυνδέσεις, χωρισμοί και νέες συγκρούσεις στον τρίτο κύκλο

Μπορεί τα γυρίσματα να μην έχουν ξεκινήσει ακόμα, ωστόσο κάποιες σκόρπιες πληροφορίες για το πως θα κινηθεί η πλοκή, έχουν βγει στο φως, με τις τελευταίες να αφορούν τον μικρό Στέργιο, τον οποίο υποδύεται ο Σπύρος Ντούγιας. Ο ίδιος, λοιπόν, θα επιστρέψει στο Διαφάνι πολλά χρόνια αργότερα και μάλιστα, με τη σύντροφο του.Ο Στέργιος καταλήγει στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη, όπου και ξεκινάει η εξιστόρηση των γεγονότων από εκείνον. Οι μνήμες του είναι σκληρές φέρνοντας στον νου του όλα τα πρόσωπα που στιγμάτισαν την παιδική του ψυχή.

Το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στην Ελένη και τον Λάμπρο

Ο Λάμπρος και η Ελένη, δε θα φύγουν μαζί για τη Λέρο, αφού μόνο ο δάσκαλος θα εξοριστεί λόγω πολιτικών φρονημάτων, ενώ το τρίτο πρόσωπο θα φέρει ρήξη στη σχέση τους. Πρόκειται για τον γιο της Μάρως, μιας γυναίκας που στάθηκε στην Ελένη μετά το θάνατο της μητέρας της και της δίδαξε να βασίζεται στις δυνάμεις και να πιστεύει στον εαυτό της. Ο Ζάχος, που χρωστάει τη ζωή του στον Λαμπρό και την Ελένη, ήταν κρυφά ερωτευμένος με τη πρωτότοκη κόρη του Γιώργη Σταμίρη, αλλά δεν τολμούσε να της εκφράσει τα συναισθήματα του, γιατί η καρδιά της Ελένης ήταν στον Λαμπρό.

Όταν, όμως, ο Λάμπρος έφυγε φοιτητής και αργότερα προχώρησε τη ζωή του, καθώς αυτό του είχαν επιβάλει ο Μιλτιάδης και ο Γιώργης Σταμίρης, ο Ζάχος άδραξε την ευκαιρία και αποκάλυψε στην Ελένη τον έρωτά του. Η Ελένη δέχτηκε να τον αρραβωνιαστεί, αλλά ο γάμος δεν έγινε ποτέ γιατί ως στρατιωτικός πήρε μετάθεση σε νησί, χωρίς η ίδια να επιθυμεί να τον ακολουθεί. Να, όμως, που στην τρίτη σεζόν επιστρέφει στο Διαφάνι και η παρουσία του θα φέρει μπλεξίματα.

Στην αντίσταση η Ασημίνα Σταμίρη

Η Ασημίνα Σταμίρη, η οποία παρά τον ήρεμο χαρακτήρα της στη σειρά, θα γίνει μέλος αντιστασιακής οργάνωσης και θα οδηγηθεί σε ακραίες δράσεις, ενώ όσον αφορά την προσωπική της ζωή, θα δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο Νικηφόρο και τον γάμο τους. Αντίθετα, ο Κωνσταντής και η Δρόσω χωρίζουν, ωστόσο ο μεγάλος τους έρωτας δεν θα σβήσει έτσι απλά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA