Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη συνέντευξη που έδωσε η Ναταλία Γερμανού στο περιοδικό ΟΚ! σχολίασαν στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του OPEN με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Στη συγκεκριμένη συνέντευξη η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε δύσκολες συνεργασίες που είχε στο παρελθόν, μια εκ των οποίων ήταν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Διαβάστε ακόμη: Ναταλία Γερμανού για Χρυσηίδα Δημουλίδου και Γλυκά Νερά: «Για μυθιστόρημα καλό θα ήταν»

«Ζορίστηκα πολύ την τελευταία χρονιά του πρώτου μου κύκλου στον Alpha. Ζοριστήκαμε όλοι, εγώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης που ήταν μαζί μας τότε. Ήταν ένα δύσκολο κλίμα. Η πιο σωστή κατάληξη ήταν όπως έγινε, με μένα να απελευθερώνομαι, όχι πως ο Alpha προσπάθησε να με κρατήσει, μη λέμε τρέλες», ανέφερε συγκεκριμένα η Ναταλία Γερμανού, παραλείποντας να αναφέρει το όνομα του Παύλου Σταματόπουλου. Έτσι, ο Παύλος Σταματόπουλος την πήρε τηλέφωνο on air για να της εκφράσει το παράπονό του.

«Στο μυαλό μου είσαι πάντα ο ειρηνοποιός, ο πυροσβέστης, ο καλός, αυτός που δεν με ζόρισε, που δεν με δυσκόλεψε και δεν σε έχω στο μυαλό μου ως μέρος της δύσκολης χρονιάς», ήταν η απάντηση που έδωσε η Ναταλία Γερμανού στον Παύλο Σταματόπουλο.

Ναταλία Γερμανού: Χαλάλι αν με εκμεταλλεύτηκαν σε σχέση, εγώ πέρασα ωραία

Η Ναταλία Γερμανού λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! για τα επαγγελματικά της σχέδια και για την προσωπική της ζωή. Η παρουσιάστρια και στιχουργός, Ναταλία Γερμανού, είναι από τους ανθρώπους που δεν φοβούνται να πουν αυτό που πιστεύουν. Στο ερώτημα γιατί πλέον δεν δημοσιοποιεί την προσωπική της ζωή, η Ναταλία Γερμανού απάντησε: «Ίσως η προσωπική μου ζωή έγινε πλέον προσωπική και όχι δημόσια. Αν επιλέξω να πάω κάπου κοσμικά δεν θα πάω με τον σύντροφό μου. Υπάρχουν άπειρα ταβερνάκια στα οποία δεν θα σε βρουν οι φωτογράφοι, ο νομός Αττικής δεν είναι το Μπέβερλι Χιλς».

Η Ναταλία Γερμανού έδωσε απάντηση στο αν έχει μετανιώσει ποτέ για σχέση της, λέγοντας: «Είχα αυτή την κουβέντα τις προάλλες με μια καλή μου φίλη. Πριν από μερικά χρόνια μπορεί να σου απαντούσα "ναι". Τώρα θα σου πω πως όλες τις σχέσεις που είχα για κάποιο λόγο τις είχα. Όλοι οι άνθρωποι που έρχονται στη ζωή μας είναι μικροί δάσκαλοι. Κάτι έρχονται να μας διδάξουν είτε με ωραίο τρόπο είτε με τον λάθος. Και οι πιο συμβατοί με εμένα άνθρωποι που υπήρξαν δίπλα μου έκαναν την εκδοχή της Ναταλίας που βλέπεις σήμερα.

Η Ναταλία Γερμανού ερωτήθηκε και αν το κάποιος την εκμεταλλεύτηκε σε κάποια σχέση της. «Έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία και μετά το ξεχνούσα. Μου έλεγαν και οι φίλοι μου «Τώρα αυτός είναι μαζί σου, μήπως σε εκμεταλλεύεται;». «Χαλάλι τους αν το έκαναν, εγώ ωραία πέρασα! Ακόμα και εκείνοι που είχαν ίσως στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι κάτι είχαν να κερδίσουν μπορεί να με αγάπησαν και λίγο με τον δικό τους τρόπο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA