Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι Άγριες Μέλισσες ετοιμάζονται να μπουν στην τρίτη τους σεζόν και ήδη από το φινάλε του δευτέρου κύκλου έχουν αρχίσει τα spoiler αναφορικά με τα νέα πρόσωπα της σειράς αλλά και εκείνα που θα αποχωρήσουν και δεν θα είναι στο καστ από τον Σεπτέμβρη.

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες: Διάβαζα και έκλαιγα - Η Ελένη Καρακάση για το φινάλε

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν ένα μεγάλο ερωτηματικό για το μέλλον τους στις Άγριες Μέλισσες, είναι η Θεοφανία Παπαθωμά. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν και πως θα ξαναδούμε τη «Βιολέτα» στο Διαφάνι, μετά από τα τραγικά γεγονότα στο τέλος του δευτέρου κύκλου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει η ίδια θα φύγει από το χωριό, όμως όπως αποκαλύπτει θα επιστρέψει. Τουλάχιστον στην αρχή. «Απ' ότι ξέρω θα επιστρέψω, έτσι μου έχουν πει. Την πρώτη εβδομάδα» ανέφερε η ίδια μιλώντας στο OPEN.

Το τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν χαρακτηρίστηκε από θανάτους μεταξύ των οποίων και του «Μιλτιάδη» με την Παπαθωμά να χαρίζει στο κοινό μία εξαιρετική σκηνή, εκείνη του θρήνου. «Ήταν μια δυνατή σκηνή που υποστηρίχθηκε απ΄ όλους. Το βιώσαμε όλοι δυνατά και γι αυτό βγήκε αυτό το αποτέλεσμα. Βγήκε με την πρώτη η σκηνή» σημείωσε η ίδια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA