Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες μέρες απέμειναν για τον τελικό του Survivor 4 με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Ηλία Μπόγδανο και τον Γιώργο Κορόμι να διεκδικούν στο επεισόδιο της Τετάρτης (30/6) μία θέση δίπλα στον Σάκη Κατσούλη που πέρασε ήδη στον ημιτελικό. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο Σάκης έκλεισε το πρώτο εισιτήριο για τους ημιτελικούς

Την Κυριακή 4 Ιουλίου και τη Δευτέρα 5 Ιουλίου θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση από το ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου ο ημιτελικός και ο τελικός του Survivor. Παρόντες θα είναι όλοι οι παίκτες του ριάλιτι, καθώς επίσης και συγγενείς των φιναλίστ. 

Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Κορόμι έβαλαν τα δυνατά τους και ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος στο επεισόδιο της Τετάρτης. Στο επεισόδιο,  η Μαριαλένα, ο Ηλίας και ο Κόρο μονομάχησαν για το δεύτερο εισιτήριο για τον ημιτελικό, ενώ ο Σάκης παρακολουθούσε τον αγώνα από τον πάγκο, εμψυχώνοντας ιδιαίτερα τη Μαριαλένα. Οι τρεις παίκτες πάλεψαν για το δεύτερο εισιτήριο που δίνει απευθείας πρόκριση. 

Από τη μονομαχία των τριών, προέκυψε το ζευγάρι που θα αγωνιζόταν για την πρόκριση. Αυτοί ήταν οι Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Ηλίας Μπόγδανος , με τον δεύτερο ωστόσο να κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση και να παίρνει τη νίκη με 7-1.

Το τελευταίο συμβούλιο του νησιού

Στο επεισόδιο της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε το τελευταίο συμβούλιο του νησιού και το κλίμα ανάμεσα στους συμπαίκτες ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, καθώς άφησαν την καλύβα και την παραλία μετά από 6,5 μήνες. 

«Μπορεί να φύγαμε από την παραλία αλλά η φωτιά μας ακόμα καίει. Πολύ συγκινητική ημέρα γιατί μαζέψαμε τα πράγματά μας και θυμηθήκαμε στιγμές. Γέλια, χαρές, έπαθλα τσακωμούς και γκρίνιες. Είναι πολύ περίεργο γιατί έχουμε ζήσει τόσα πράγματα. Ανάμεικτα συναισθήματα και στενάχωρα πολύ. Πραγματικά νιώθω ότι έφυγα από το σπίτι μου, από το άσυλό μου», είπε η Μαριαλένα

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιώργος Κόρομι: «Μοναδικές στιγμές, βλέποντας όλα αυτά που αφήσαμε πίσω. Όλο αυτό ήταν η καθημερινότητά μας να ζούμε με ανθρώπους που δεν γνωρίζαμε και ξαφνικά τους γνωρίζεις κι είσαι τόσο δεμένος μαζί τους. Θα έχουμε να το θυμόμαστε». 

Ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε: «Θα μου λείψουν οι στίβοι μάχης. Καθόμασταν όλοι γύρω από την φωτιά. Σε κάθε σημείο σου έρχονταν κάποιες αναμνήσεις, όπως το καλυβάκι του Πάνου Καλίδη». 

Ο Ηλίας Μπόγδανος δήλωσε για την τελευταία συνύπαρξή τους στον Άγιο Δομίνικο: «Είναι μια εμπειρία που είναι τόσο δεδομένο ότι θα μας μείνει αξέχαστη. Πιστεύω ότι θα γυρίσω πίσω και θα τους λέω τι να σας πρωτοπώ τώρα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA