Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε και τους δύο αγώνες κατάταξης του Survivor 4 και έκλεισε θέση στα ημιτελικά που θα διεξαχθούν στις 4 Ιουλίου στην Αθήνα. Ο 30χρονος επιχειρηματίας και πρώην τερματοφύλακας «σάρωσε» για άλλη μια φορά, ενώ και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν φαίνεται να έχει επανέλθει μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Ο Ηλίας Μπόγδανος ακολούθησε σε νίκες, με τον Γιώργο Κόρομι να μην αγωνίζεται και να έχει άλλη μία ευκαιρία για να προσπαθήσει να προκριθεί στον ημιτελικό την Τετάρτη, 30 Ιουνίου. Από τον τελευταίο αγώνα κατάταξης θα προκύψει κι ο δεύτερος παίκτης που θα βρεθεί στον ημιτελικό με τον Σάκη.

Η Μαριαλένα μετά την ήττα της λύγισε και με δάκρυα στα μάτια δήλωσε ότι έχει φτάσει στα όρια της. Χαρούμενος για τη νίκη του κόντρα στη Μαριαλένα και το γεγονός οτι έφτασε στον τελικό,  όπου θα αντιμετωπίσει τον Σάκη, ήταν ο Ηλίας. Οι δυο άντρες αντίπαλοι της Μαριαλένας  προσπάθησαν να εμψυχώσουν τη μοναδική γυναίκα που έχει απομείνει στο Survivor 4. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA