Μενού
  • Α-
  • Α+

«Αυλαία» ρίχνει το βράδυ της Δευτέρας (5/7) το Survivor με την ανακήρυξη του νικητή. Ηλίας Μπόγδανος και Σάκης Κατσούλης διεκδικούν το έπαθλο των 100.000 ευρώ. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - ημιτελικός: Ποιοι έλαμψαν δια της απουσίας τους - Το twitter αναζητά τον Τζέιμς Καφετζή

Μετά από μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, με αγωνίσματα, κακουχίες, πείνα, καβγάδες, δάκρυα και αποχωρήσεις, Ηλίας Μπόγδανος και Σάκης Κατσούλης είναι οι δύο παίκτες που κατάφεραν να βρεθούν στον τελικό του Survivor

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FSurvivorGreece%2Fposts%2F1455994834761076&show_text=true&width=500

Ηλίας Μπόγδανος και Σάκης Κατσούλης 

Ο Ηλίας Μπόγδανος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι 30 ετών και από μικρή ηλικία ασχολείται με τον αθλητισμό και τη μουσική. Ασχολήθηκε με την πυγμαχία και το τρίαθλο και έχει συμμετάσχει κατά παρελθόν σε αρκετές διοργανώσεις σε πολλές από τις οποίες έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις.

https://www.instagram.com/p/CI-4-JpARjm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Ηλίας Μπόγδανος αποφοίτησε από το Πάντειο και από το 2014 είναι frontman της pop-rock, ελληνικής μπάντας, INCO. Οι INCO έχουν συμμετάσχει σε μεγάλα festival, όπως το Rockwave, το Eject και το Exit Festival και έχουν κυκλοφορήσει 4 singles. Τελευταίο είναι το «Μη μ’ αγαπάς» σε μουσική του Μιχάλη Χατζηγιάννη. 

https://www.youtube.com/watch?v=yNKg7gnRLPA

Επίσης συμμετείχε και στο Your Face Sounds Familiar και ξεχώρισε με τις ερμηνείες και την εκρηκτική του σκηνική παρουσία. Μάλιστα, ο τραγουδιστής εκπροσωπούσε με τη συμμετοχή του το ορφανοτροφείο «Μέλισσα».

https://www.youtube.com/watch?v=MJtyTGqPRac

Ο Ηλίας Μπόγδανος έχει μια ουλή στο σώμα του, καθώς πριν από 9 χρόνια είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή, όταν ένας οδηγός πέρασε με κόκκινο. Έχει δηλώσει πως το τροχαίο τον έκανε να βλέπει τη ζωή διαφορετικά. 

https://www.instagram.com/p/CJoK-9qA2Wr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Σάκης Κατσούλης γεννήθηκε στο Αλιβέρι Εύβοιας, όπου από τα σχολικά του χρόνια βρέθηκε σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες. Αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο και έπαιξε σε ομάδες της Β’ Εθνικής. 

https://www.instagram.com/p/CKe1ZmTg746/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παράλληλα με το ποδόσφαιρο έχει παίξει επαγγελματικά μπάσκετ, έχει διακρίσεις στο beach volley, στο στίβο και κάνει ψαροντούφεκο από 15 ετών. Μετά από έναν τραυματισμό, αποφάσισε πως ο αθλητισμός είναι «απλά στιγμές» και έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις. 

https://www.instagram.com/p/CJ3kty7gCTY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ιδιοκτήτης ενός barber shop, ενός spa, εμπορικός αντιπρόσωπος κρασιών και εισαγωγέας αθλητικών ειδών για τερματοφύλακες.  

https://www.instagram.com/p/CJhSZV2AJ8h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο τελικός του Survivor 

Το πρόγραμμα του τελικού περιλαμβάνει μία απολαυστική συναυλία, σε ζωντανή μετάδοση από το ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου. Οι τραγουδιστές Πάνος Καλίδης και Ελευθερία Ελευθερίου θα ανοίξουν το μουσικό πρόγραμμα, το οποίο θα κλείσει ο Τριαντάφυλλος.

Στον τελικό παρόντες θα είναι σχεδόν όλοι οι παίκτες του Survivor, καθώς και οι συγγενείς των φιναλίστ, ενώ -όπως και στον ημιτελικό- περιορισμένος αριθμός κοινού θα μπορέσει να παρακολουθήσει τη βραδιά από κοντά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA