Μενού
  • Α-
  • Α+

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το φετινό τηλεοπτικό ξεκίνημα μετά το κλείσιμο μίας πολύ δύσκολης χρονιάς με τον κορονοϊό να είναι ο απόλυτος αρνητικός πρωταγωνιστής. Τα 6 ιδιωτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας και η κρατική τηλεόραση διαγκωνίζονται μέχρι την ύστατη ώρα για να εξασφαλίσουν τις πολυπόθητες υπογραφές από τα προβεβλημένα πρόσωπα ανταγωνιστικών προγραμμάτων με στόχο να ενισχύσουν το δυναμικό τους πριν την έναρξη της νέας σεζόν.

Διαβάστε ακόμη: Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Επιστρέφει επίσημα στο MEGA και φέρνει τη σειρά «Ο Δάσκαλος»

Εως τώρα οι ηχηρές μεταγραφές, που έχουν πραγματοποιηθεί, αλλά και τα συμβόλαια, που πρόκειται να δουν το φως της δημοσιότητας τις επόμενες μέρες, αποτελούν την μεγαλύτερη απόδειξη ότι η τηλεοπτική αγορά έχει ανοίξει. Ο αέρας αισιοδοξίας, που έπνευσε μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων και το φως στην άκρη του τούνελ από την πρόοδο της εμβολιαστικής διαδικασίας, άλλαξαν την ψυχολογία και στα media.

Επειτα από έναν ολόκληρο χρόνο απραξίας στα τηλεοπτικά πράγματα, όπου τα στελέχη των καναλιών κλήθηκαν να διαχειριστούν μια πρωτόγνωρη κατάσταση με το διαφημιστικό μπάτζετ να βρίσκεται στα τάρταρα λόγω κορονοϊού, ήρθε ένα μπαράζ μετακινήσεων να «ξεπαγώσει» με θεαματικό τρόπο την εικόνα του ελληνικού τηλεοπτικού τοπίου. Βέβαια, οι τελευταίες αρνητικές εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας εξαιτίας της ανησυχίας, που προκαλεί το ενδεχόμενο εξάπλωσης της μετάλλαξης «Δέλτα» και στην χώρα μας, οδηγεί, με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, σε πιο συγκρατημένες κινήσεις μετά τον εντυπωσιακό «παρορμητισμό» του προηγούμενου διαστήματος.

«Σαρώνει» το MEGA που «χτυπά» και την Νικολούλη

Η ανακοίνωση της επιστροφής της Ελένης Μενεγάκης στο MEGA, από όπου ξεκίνησε την καριέρα της, τον περασμένο Απρίλιο σαφώς και έδωσε το στίγμα της τηλεοπτικής μεταγραφικής περιόδου 2021-2022. Κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη θα βρεθεί και η Ελεονώρα Μελέτη με τις πληροφορίες να θέλουν την Αγγελική Νικολούλη, τη Σίσσυ Χρηστίδου και την Μαρία Μπεκατώρου να οδεύουν από τον Alpha, το Open και τον Ant1 αντίστοιχα προς το κανάλι της Συγγρού. Στο Mega περιμένουν πολλά από τον τομέα της μυθοπλασία με την ένταξη στο σταθμό του Ανδρέα Γεωργίου και του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Μάλιστα, φημολογείται ότι η νέα σειρά, που θα υπογράφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, θα βρεθεί στην κορυφή των πιο ακριβοπληρωμένων παραγωγών της των νέων τηλεοπτικών προγραμμάτων με το κόστος ανά επεισόδιο να φτάνει τις 300.000 ευρώ!

Αγωνία για τους «Ράδιο Αρβύλα»

Ανάμεσα σε OPEN και ΑΝΤ-1 βρίσκονται οι «Ράδιο Αρβύλα», οι οποίοι έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν προτίθενται να κάνουν καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή, όπως συνέβη - πολύ επιτυχημένα - τη σεζόν που τελείωσε με το OPEN. Το κανάλι του Αμαρουσίου μοιάζει να είναι αυτή τη στιγμή ο πιθανότερος προορισμός για τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του, αλλά τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται τελειωμένο. Οι «Αρβύλα» δεν θέλουν περισσότερες από τρεις εκπομπές μέσα στην εβδομάδα κι αυτός είναι ένας από τους βασικούς όρους που έχουν θέσει στους ενδιαφερόμενους.

Καινούργιου στον ALPHA, Τσολάκη στο OPEN

H Κατερίνα Καινούργιου ύστερα από μία πολύ επιτυχημένη παρουσία στο OPEN, βρίσκεται πλέον στο δρόμο για τον ALPHA και κατά πολλούς η συμφωνία είναι κλεισμένη. Η πρωταγωνίστρια της πρωινής ζώνης του OPEN είναι αποφασισμένη να «σπάσει» το συμβόλαιό της με το κανάλι της Παιανίας και ήδη οι δύο πλευρές βρίσκονται στα... χαρακώματα, περιμένοντας ο ένας την κίνηση του άλλου. Την ίδια στιγμή, η Ελένη Τσολάκη έχει ενταχθεί ήδη στο OPEN και θεωρείται βέβαιη η αξιοποιήση της και μετά το καλοκαίρι, με δεδομένο μάλιστα ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου. Δεδομένη επίσης θεωρείται στην αγορά η αποχώρηση της Νίκης Λυμπεράκη από το κεντρικό δελτίο του OPEN, με την ΕΡΤ να φαντάζει τον πιθανό προορισμό της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA