Μενού
  • Α-
  • Α+

H Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται για το come back της, στην τηλεόραση μέσα από την συχνότητα του Mega. Την ώρα που η Ελένη Μενεγάκη είναι διακοπές με την οικογένεια της και στην καρδιά του καλοκαιριού παίζεται το trailer που είναι προάγγελος της επιστροφής της.

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Γίνεται viral ακόμα κι όταν τρώει τη μακαρονάδα της - Βροχή τα «like» στο Instagram

Το Μεγάλο Κανάλι παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας 26 Ιουλίου το τρέιλερ της και ήταν εντυπωσιακό. Η Ελένη Μενεγάκη σαν να μην έλειψε στιγμή από την τηλεοπτική πραγματικότητα και με το δικό της ξεχωριστό στυλ «ανακοινώνει» την νέα της τηλεοπτική στέγη.

Φρέσκο, διαφορετικό, στο οποίο η παρουσιάστρια εμφανίζεται ανανεωμένη και λαμπερή μέσα από έναν κήπο, ενώ στη συνέχεια παίρνει διάφορες πόζες και γκριμάτσες, μέσα από διάφορους χώρους ενός νεοκλασικού σπιτιού.

Εκεί είναι που θυμίζει την σκηνή ντου «Sex and the city» με την Κάρι Μπράτσο να είναι μπροστά απόν την ντουλάπα της, μόνο που η Ελένη το κάνει με τον δικό της τρόπο και νάζι

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA