Μενού
  • Α-
  • Α+

«Θα κινηθώ νομικά. Είμαι με κάκωση στο δεξί μπράτσο. Θα γίνει επανεξέταση με μαγνητική για να δούμε αν έχει πειραχτεί ο τένοντας», είπε η δημοσιογράφος Χρίσλα Γεωργακοπούλου, η οποία έζησε έναν εφιάλτη, μπαίνοντας σε ταξί για να πάει από το Σύνταγμα στο Παλαιό Φάληρο.

Διαβάστε ακόμη: Βάσια Τριφύλλη: Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν με πείραξε ποτέ, είναι φίλος μου

Όπως είπε στο «Καλοκαίρι #not» όπου εμφανίστηκε με δεμένο χέρι, δέχτηκε επίθεση από τον οδηγό όταν του ζήτησε απόδειξη για τη διαδρομή καθώς της είχε υπερχρεώσει την κούρσα. «Έχω αιματώματα στο κουντεπιέ επειδή πέρασε το ταξί από πάνω μου και στα γόνατα».

Η δημοσιογράφος εξήγησε ότι όταν τον απείλησε να καλέσει την Αστυνομία και προσπάθησε να βγει από το ταξί εκείνος την παρέσυρε με το όχημά του. «Ο λόγος που βγαίνω σήμερα είναι ότι ο κόσμος πρέπει να προσέχει γιατί εκεί έξω κυκλοφορούν πολλά καθάρματα. Ο κόσμος πρέπει να μάθει πώς τον κλέβουν όπως τους τουρίστες».

Όπως είπε συνήθως δεν καλεί ελεύθερο ταξί αλλά μετακινείται με συγκεκριμένο ραδιοταξί και γνωρίζει πόσο κοστίζουν οι διαδρομές που κάνει. «Πρόλαβα και πήρα την πινακίδα. Ήρθαν δύο άνδρες της ΔΙ.ΑΣ και έκανα την καταγγελία. Θα καταθέσω μήνυση. Ο λόγος που θα κινηθώ νομικά είναι ότι αυτός ο άνθρωπος για 7 ευρώ μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο» είπε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA