Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν με πείραξε ποτέ, είναι φίλος μου, τον αγαπώ πολύ. Οποιος θέλει ας θυμώσει. Λυπάμαι το ταλέντο του». Αυτά ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Βάσια Τριφύλλη για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης μετά την προφυλάκισή του για τα αδικήματα του βιασμού και της απόπειρας βιασμού.

Η Βάσια Τριφύλλη συμπλήρωσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήταν η άποψή του για τη ζωή και τις γυναίκες. Απορώ γιατί όλες αυτές οι γυναίκες δεν τον πλάκωσαν και στα χαστούκια. Συνήθως από φόβο επιτίθεσαι. Ο φόβος ήταν απέναντι στην εξουσία που είχε. Δεν ήταν φόβος από όλους μας…». 

Χείμαρρος ήταν η ηθοποιός στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι#not» με αποτέλεσμα να αφήσει άφωνη τόσο την Ελένη Τσολάκη όσο και το κοντρόλ αλλά και τους τηλεθεατές. Η Βάσια Τριφύλλη άρχισε τα… γαλλικά της στον αέρα με την Ελένη Τσολάκη, να προειδοποιεί τους συνεργάτες της στο κοντρόλ να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή.

Διαβαστε ακόμηΕλένη Τσολάκη: Ταλαιπωρήθηκα και ταλαιπωρούμαι ακόμα από κρίσεις πανικού

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι το πλατό της εκπομπής ήταν αυτό, όπου γυρίζονταν οι «Αυθαίρετοι» και αποκάλυψε: «Ήταν όλη η παρέα πολύ ωραία. Μας έκλεψαν στα καμαρίνια, δεν βρήκαμε τίποτα. Σταματήσαμε μία εβδομάδα τα γυρίσματα». Στη συνέχεια η Βάσια Τριφύλλη σηκώθηκε όρθια και έδειξε πόσο έχει αδυνατίσει για να πει με το δικό της ξεχωριστό χιούμορ: «Ετοιμάζομαι για το μνήμα».

Ενώ όσον αφορά την τηλεόραση και τις παρουσιάστριες, η ηθοποιός, κάνοντας τη δική της κριτική, είπε: «Με την Μενεγάκη ήμασταν και αντίπαλες. Ήμασταν ανταγωνίστριες. Αλλά κι εγώ έτριζα… Δεν ξέρω την Ιωάννα Μαλέσκου προσωπικά. Είναι καταπληκτική. Τη Φαίη Σκορδά την αγαπάω, την πονάω. Μαζί παλεύαμε. Η Δανάη Μπάρκα μου άρεσε αλλά ήταν λίγο αμήχανη. Δεν μου αρέσει η Ρούλα Κορομηλά».

Από την συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει και η αναφορά στην εκπομπή «Ραντεβού στα τυφλά», την οποία παρουσίαζε η ηθοποιός. Η Βάσια Τριφύλλη τόνισε: «Δεν είμαι σίγουρη ότι θα ήθελα να το ξανακάνω. Νομίζω ότι ξεστραβώθηκαν οι Έλληνες, ξέρουν να κάνουν έρωτα πια»!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA