Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του Big Brother και ήδη ξεκίνησαν τα προβλήματα στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού». Η Γιώτα Μυλωνά βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Η 38χρονη παίκτρια ξεκίνησε αρχικά να αναφέρει ότι δε νιώθει καλά με τα περισσότερα άτομα στο σπίτι γιατί θεωρεί ότι κάποιοι μιλούν πολύ και θέλουν να φαίνονται γιατί είναι ψώνια. Μάλιστα όσο και αν προσπάθησε ο Κώστας Στυλιανάκης να την μεταπείσει, η ίδια έδειχνε ότι ήταν ανένδοτη.

Διαβάστε ακόμη: Big Brother: Πρεμιέρα με ανατροπές - Η πρώτη δοκιμασία, η αποχώρηση και το μυστικό δωμάτιο

Στο δωμάτιο επικοινωνίας η Γιώτα εξήγησε τους λόγους που θέλει να αποχωρήσει, αναφέροντας ότι ορισμένοι την εκνευρίζουν και κάνουν πράγματα που είναι πέρα από τον χαρακτήρα της, λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν αντέχω ανθρώπους που μιλάνε τσιριχτά και είναι ψώνια». Η διαφορά της ηλικίας και νοοτροπίας φαίνεται ότι παίζει καθοριστικό ρόλο στο σκεπτικό της.

«Θέλω να σου πω κάτι ξεκινώντας με μία συγνώμη. Θα αποχωρήσω από το σπίτι, δεν λέω ότι θέλω να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω τώρα, μόλις κλείσω τη βαλίτσα μου. Πάω σπίτι μου. Πολύ ωραίο το σπίτι σου, ωραία η φιλοξενία σου, αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά και δεν μπορώ», δήλωσε μεταξύ άλλων, τονίζοντας ότι δεν νιώθει άνετα με τους περισσότερους συμπαίκτες της.

Το αγώνισμα για τον αρχηγό και η νίκη της Σύλιας

Στη συνέχεια του επεισοδίου είδαμε το πρώτο αγώνισμα για τον αρχηγό της ασυλίας. Οι παίκτες κλήθηκαν να φουσκώσουν κάποια μπαλόνια μέχρι να φτάσουν σε ένα συγκεκριμένο ύψος και να σκάσουν με ένα καρφί. Νικήτρια αναδείχθηκε η Σύλια Καραμολέγκου.

Ο «Μεγάλος Αδερφός» ανακοίνωσε τα προνόμια του αρχηγού, ο οποίος έχει ασυλία και διαμένει στο Captain’s room. Εκεί έχει δικό του κρεβάτι, δικό του κήπο, δικά του τρόφιμα και ζεστό νερό όλη τη μέρα. Ο αρχηγός μπορεί επίσης να επιλέξει ένα συμπαίκτη για να απολαύσει αυτά τα προνόμια μαζί του. Παράλληλα, ο αρχηγός είναι υπεύθυνος για την εύρυθμη λειτουργία του σπιτιού και είναι υπεύθυνος για την εβδομαδιαία αποστολή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA