Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν φαίνεται να λειτούργησε ομαλά από την πρώτη στιγμή για τη Γιώτα Μυλωνά η συγκατοίκηση με τους υπόλοιπους παίκτες του Big Brother, καθώς λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι στον ΣΚΑΪ, ζήτησε από τον "Μεγάλο Αδερφό" να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Η 38χρονη παίκτρια ξεκίνησε αρχικά να αναφέρει ότι δε νιώθει καλά με τα περισσότερα άτομα στο σπίτι γιατί θεωρεί ότι κάποιοι μιλούν πολύ και θέλουν να φαίνονται γιατί είναι ψώνια. Μάλιστα όσο και αν προσπάθησε ο Κώστας Στυλιανάκης να την μεταπείσει, η ίδια έδειχνε ότι ήταν ανένδοτη. Στο δωμάτιο επικοινωνίας η Γιώτα εξήγησε τους λόγους που θέλει να αποχωρήσει, εξηγώντας ότι ορισμένοι την εκνευρίζουν και κάνουν πράγματα που είναι πέρα από τον χαρακτήρα της. Η διαφορά της ηλικίας και νοοτροπίας φαίνεται ότι παίζει καθοριστικό ρόλο στο σκεπτικό της.

«Θέλω να σου πω κάτι ξεκινώντας με μία συγνώμη. Θα αποχωρήσω από το σπίτι, δεν λέω ότι θέλω να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω τώρα, μόλις κλείσω τη βαλίτσα μου. Πάω σπίτι μου. Πολύ ωραίο το σπίτι σου, ωραία η φιλοξενία σου, αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά και δεν μπορώ», δήλωσε μεταξύ άλλων, τονίζοντας ότι δεν νιώθει άνετα με τους περισσότερους συμπαίκτες της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA