Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα γυρίσματα από το μαγερικό οδοιπορτικό του διάσημου βρετανού σεφ, Γκόρντον Ράμσεϊ, στην Ελλάδα έχουν ολοκληρωθεί. Το ITV έχει ξεκινήσει να δίνει μερικά στιγμιότυπα από τις εκπομπές που θα είναι αφιερωμένες στην ελληνική κουζίνα με μία ελληνίδα «giagia» όπως την αποκαλεί και ο ίδιος ο Ράμσεϊ, να κλέβουν την παράσταση. 

Τα συγκεκριμένα πλάνα είναι από τη Σαντορίνη με τον βρετανό σεφ να βρίσκεται στην αυλή ενός σπιτιού και να ετοιμάζει πρόχειρα μία salsa verde. Η ελληνίδα γιαγιά κλήθηκε να δοκιμάσει τη σος που έφτιαξε ο Γκόρντον Ράμσεϊ με ελληνικά προϊόντα. Ωστόσο η κάπαρη ήταν πιο αλατισμένη από ότι υπολόγισε ο σεφ και το αποτέλεσμα ήταν κάπως αλμυρό, με την κυρία που τους φιλοξενούσε στην αυλή της να δοκιμάζει και να μην μπορεί να κρύψει την απογοήτευσή της.

Μάλιστα ο συνεργάτης του Ράμσεϊ σχολίασε «ακόμη και οι θεοί κάνουν λάθη» και τον ίδιο τον σεφ να παραδέχεται ότι δεν εκτίμησε σωστά την αλμυρότητα της κάπαρης. 

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA