Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι διαγωνιζόμενοι του GNTM 4 συνεχίζουν τις δοκιμασίες, με στόχο τον τελικό και τα έπαθλα του διαγωνισμού. Τα υποψήφια μοντέλα το βράδυ της Τρίτης (19/10) είχαν διπλή δοκιμασία. Στην πρώτη κλήθηκαν να κάνουν κάποια κοντινά πορτρέτα ομορφιάς με τα χέρια της Ισμήνης και του Γιώργου που φορούσαν κοσμήματα να παρεμβαίνουν στις φωτογραφίες. Τελικά, το καλύτερο πορτρέτο το είχε η Κυβέλη και έτσι αναδείχθηκε νικήτρια και πήρε το δώρο.

Διαβάστε ακόμη: GNTM: Εκτός σπιτιού ακόμη ένα φαβορί - Αποχώρησε η Ραφαέλα

Δοκιμασία με άρωμα... σαπουνόπερας

Το κόνσεπτ ωστόσο που θα έκρινε και ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας ήταν το δεύτερο. Σε αυτή τη φωτογράφηση τα μοντέλα εκτός από καλές πόζες χρειάστηκε να επιστρατεύσουν τις υποκριτικές τους ικανότητες, καθώς στη δοκιμασία οι παίκτες και οι παίκτριες κλήθηκαν να αναβιώσουν τους ήρωες μιας σαπουνόπερας, της διάσημης τηλενουβέλας με τίτλο «Δυναστεία».

Τα υποψήφια μοντέλα πόζαραν μπροστά στο φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου, έχοντας ωστόσο για βοήθεια τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Αργύρη Αγγέλου. Οι δύο ηθοποιοί ήταν οι παρτενέρ των μοντέλων στις φωτογραφήσεις τους.

Το αβαντάζ σε αυτή τη δοκιμασία είχε ο Κωνσταντίνος, ο οποίος επέλεξε τον Ναπολέων και τον Γιάννη να φωτογραφηθούν πρώτοι, έχοντας δύο μόνο ευκαιρίες, τη στιγμή που οι υπόλοιποι είχαν τρεις. Παράλληλα, ο ίδιος, θα είχε την ευκαιρία να κάνει πρόβες πριν από το σετ του και να πάρει βοήθεια από τους ηθοποιούς.

Η δοκιμασία ήταν απαιτητική και την καλύτερη φωτογραφία κέρδισε ο Ντίνος. Από το σπίτι του ριάλιτι του Star αποχώρησε τελικά ο Θοδωρής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA