Μενού
  • Α-
  • Α+

Πολλές ανατροπές, καλεσμένους έκπληξη και μία αποχώρηση είχε το επεισόδιο της Δευτέρας (18/10) στο GNTM. Στο ριάλιτι μόδας του Star τα υποψήφια μοντέλα είχαν την ευκαιρία να κάνουν πασαρέλα με τη Βίκυ Κουλιανού, ενώ στη δοκιμασία αποχώρησης φόρεσαν και περπάτησαν με τα ρούχα του Στέλιου Κουδουνάρη.

Διαβάστε ακόμη: GNTM: «Βροχή» σχολίων στο Twitter για την είσοδο της Βίκυς Κουλιανού

Η δοκιμασία αποχώρησης ήταν ιδιαίτερη, καθώς όπως ενημέρωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί τα μοντέλα θα περπατούσαν σε ένα fashion show, που καταρρίπτει τα έμφυλα στερεότυπα στη μόδα, με τα ρούχα και την υπογραφή του σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη και θα μετατρεπόταν σε μια «μάχη» περπατήματος και πόζας.

Τα μοντέλα χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και φωτογραφήθηκαν στο φακό του Σπύρου Χαμάλη. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Στυλιανού και στη συνέχεια ο Στέλιος Κουδουνάρης τον επέλεξε για να φωτογραφηθεί για την επόμενη καμπάνια του.

Η ώρα της κρίσης έφτασε και η Μαρία, ο Γιάννης κι η Ραφαέλα που είχαν τις χειρότερες επιδόσεις. Στην ψηφοφορία των παικτών η Μαρία ήταν αυτή που σώθηκε με 7 ψήφους. Από το GNTM 4 αποχώρησε η Ραφαέλα.

«Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα αλλά επειδή είμαι πολύ θετικός άνθρωπος τα περισσότερα συναισθήματα μέσα μου είναι ευχάριστα, θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στο φίλο μου τον Νεκτάριο που με έπεισε να κάνω την αίτηση και να έρθω εδώ και συγγνώμη αν τον απογοήτευσα και έφυγα 16η από το παιχνίδι. Ο στόχος μου ήταν να φτάσω στο make over. Θα ξεκινήσω να χορεύω, να ηχογραφώ και να ποζάρω, δεν θα κλάψω ούτε θα ντυθώ μέσα στα μαύρα” είπε η Ραφαέλα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA