Μενού
  • Α-
  • Α+

Σάλος ξέσπασε στα social media μετά το επεισόδιο του Ρουκ Ζουκ της Τρίτης (19/10) όταν ένας παίκτης στην προσπάθειά του να περιγράψει στο συμπαίκτη του την λέξη «Βουλγαρία», χρησιμοποίησε τη λέξη «ΠΑΟΚ», προκειμένου να τον οδηγήσει στη λύση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει μια θύελλα σχολίων στο Twitter, κάνοντας για αρκετές ώρες το hashtag #RoukZouk πρώτο trend. 

Διαβάστε ακόμη: Τηλεθέαση: Αυτή είναι η καλύτερη πρεμιέρα ελληνικής σειράς στη φετινή σεζόν

Μάλιστα, στη συνέχεια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε εξώδικο προς τον ΑΝΤ1 απαιτώντας από τον τηλεοπτικό σταθμό εντός 48 ωρών «να απολογηθεί για την αναφορά, που προβλήθηκε κατά την διάρκεια εκπομπής του», κάτι που τελικά έκανε ο σταθμός, μέσω επίσημης ανακοίνωσης. 

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ANT1 το πρωί της Τετάρτης (20/10) αναφέρει: «Οι διαχρονικές αρχές του ΑΝΤ1, από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε, είναι διαυγείς, διακριτές και σαφείς. Συνεπώς, η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο της εκπομπής «Rouk Zouk» που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ANT1. Είναι προφανές, ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα μεταδόθηκε στον αέρα του σταθμού από πολύ σοβαρό λάθος. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA