Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να αντιδράσει επισήμως σε μια αναφορά που έγινε στο τηλεοπτικό παιχνίδι του ΑΝΤ1 «Ρουκ Ζουκ», όπου παίκτης συνέδεσε τη ζητούμενη λέξη - χώρα «Βουλγαρία» με τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη. Οι «ασπρόμαυροι» θεώρησαν το συγκεκριμένο περιστατικό ως προσβλητική και αντεθνική αναφορά, η οποία εφόσον δεν ήταν σε ζωντανή εκπομπή, θα έπρεπε να είχε «κοπεί» στο μοντάζ. Ετσι, αποφάσισαν να κινηθούν νομικά κατά του καναλιού στέλνοντας εξώδικό και δίνοντας περιθώριο 48 ωρών για να απολογηθεί για την κατάπτυστη, όπως σημειώνουν, αναφορά που έγινε σε πανελλαδική εμβέλεια. Μάλιστα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του εξωδίκου, επισημαίνει πως επιφυλάσσεται για να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της.

Η... ατυχής αναφορά

Ολα ξεκίνησαν, όταν κατά την προβολή σε μαγνητοσκόπηση του τηλεπαιχνιδιού «Ρουκ Ζουκ», με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια, μία εκ των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων έπρεπε να βρει τη λέξη Βουλγαρία. Ενας απ' τους παίκτες της ομάδας έδωσε ως λέξη περιγραφής σε συμπαίκτη του τη λέξη «ΠΑΟΚ» και ακολούθως, στον επόμενο παίκτη ειπώθηκε η λέξη «Θεσσαλονίκη» και αμέσως μετά αναφέρθηκε το «Βουλγαρία» που αποτέλεσε και την πέτρα του σκανδάλου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA