Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» διαψεύστηκε το πρωί της Δευτέρας (20/12) η πληροφορία ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ταξίδεψε για το Μεξικό και το πρωί της Τρίτης (21/12) ήρθαν και οι φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν ότι ο πρώην συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος - Ανατροπή: «Είναι στη Θεσσαλονίκη, όχι στο Μεξικό, τον είδα με τα μάτια μου»

Ο φακός του φωτογράφου Νίκου Σεϊδαρίδη αποθανάτισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο αμέριμνο, την ώρα που έβγαζε μια σύντομη βόλτα το σκύλο του. 

Μάλιστα, ο φωτογράφος δεν έκρυψε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» πως «είμαι πολύ στενοχωρημένος με όσα ακούω, δεν ξέρω κατά πόσο άξιζε να ασχοληθώ φωτογραφικά και με το θέμα».

Όπως αποδεικνύεται, λοιπόν, το ταξίδι του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο Μεξικό δεν πραγματοποιήθηκε, ωστόσο, πλέον ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός βρίσκεται και επίσημα στο μικροσκόπιο των Διωκτικών Αρχών, ενώ άνοιξε και «παράθυρο» για τη σύλληψή του

Αυτό που ουσιαστικά θα ερευνήσουν οι αστυνομικοί είναι αν ο Παναγιωτόπουλος έχει ανεβάσει ροζ βίντεο, θα κάνουν δηλαδή την απαραίτητη ιχνηλάτηση προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο παρουσιαστής βρίσκεται πίσω από το συγκεκριμένο username που αναρτούσε τα πορνογραφικά βίντεο και παράλληλα αν έβγαζε λεφτά από αυτή του τη δραστηριότητα!

Αν από την έρευνα προκύψει οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τότε θα ενημερωθεί ο εισαγγελέας προκειμένου να προχωρήσει σε περαιτέρω κινήσεις. Το αδίκημα που ερευνάται, εάν τελέστηκε, είναι αυτό της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA