Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια μαρτυρία μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» του ANT1 έρχεται να ανατρέψει την πληροφορία ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ταξίδεψε για το Μεξικό, όπως είχε ειπωθεί την Κυριακή (19/12) στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και Πάλι».

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στο Μεξικό με τη γυναίκα του κι ενώ τα θύματα προσπαθούν να σταματήσουν τη διασπορά των βίντεο

Ο φωτογράφος Νίκος Σεϊδαρίδης από τη Θεσσαλονίκη αποκάλυψε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά πως είδε με τα μάτια του τον πρώην συντελεστή της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» στη συμπρωτεύουσα.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι στο Μεξικό. Πέρασε μπροστά από τα μάτια μου με το αυτοκίνητο και τη φωτογραφία που βλέπετε την τράβηξα χθες το απόγευμα. Δεν ήξερα που ακριβώς ήταν το σπίτι του, απλά ήξερα ότι σε εκείνη την περιοχή μένει ο Στάθης. Οπότε περίμενα σε έναν κεντρικό δρόμο της περιοχής αυτής. Θεώρησα ότι θα περάσει γιατί δεν είχε άλλο δρόμο να πάει και κάποια στιγμή πέρασε από μπροστά μου. Τον είδα με τα μάτια μου» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Σεϊδαρίδης.

Μάλιστα, συμπλήρωσε πως στο πλευρό του - κατά πάσα πιθανότητα - βρισκόταν και η γυναίκα του. «Είμαι 1000% σίγουρος. Δεν είχα οπτική επαφή μαζί του, αλλά τον είδα να περνά από μπροστά μου στα 15 μέτρα. Είναι εδώ, ζει και βασιλεύει», κατέληξε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA