Μενού
  • Α-
  • Α+

Επεισόδιο με... μπόλικη Σάσα Μπάστα ήταν αυτό που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (3/1) στη Φάρμα του ΑΝΤ1. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια που έλειψε από την ημέρα που τέθηκε εκτός του ριάλιτι, μπορεί να μην μπήκε ξανά στο παιχνίδι, όμως, έστειλε ένα συγκινητικό γράμμα προς τους συμπαίκτες της και παράλληλα έχρισε την Αγγελική Ηλιάδη ως επόμενη αρχηγό!

Διαβάστε ακόμη: Φάρμα - Αθανασία Τσουμελέκα σε Γρηγόρη για την Αγγελική Ηλιάδη: Πρέπει να παλέψεις για τέτοια γκόμενα

Αναλυτικά το γράμμα της Σάσα Μπάστα, το οποίο ανάγνωσε γύρω από το τραπέζι, η Αθανασία Τσουμελέκα, ανέφερε τα εξής: «Αγαπημένα μου φιλαράκια θέλω να ξέρετε ότι νιώθω τυχερή για όσα ζήσαμε μαζί παρέα, πλέον η Φάρμα και εσείς είστε ένα μεγάλο κομμάτι μου. Θα φαω όσο μπορώ περισσότερο και θα σας σκέφτομαι. Θέλω να μου προσέχετε την κολλητή μου, να μην την αφήνετε να κλαίει, αλλά και κανέναν σας. Να το χαρείτε όσο μπορείτε κι εμείς θα τα πούμε και θα τα ζήσουμε όλα έξω.

Καλέ μου bro ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, Αστρινέ θα σε κρατάει ο Βασίλης... χαχα. Ξωτικό και Μάνο, να ζεσταίνετε τη θέση μου δίπλα στη σόμπα. Τσούμη μου άλλαξε το παιχνίδι όπως μου λες και εμείς θα τα πούμε στη γειτονιά. Πάμε λοιπόν για τον επόμενο αρχηγό...

Φυσικά, όπως ξέρετε όλοι θα αφήσω την κολλητή μου Αγγελική για αρχηγό. Να το χαρεί και να λουστεί το κορίτσι μου. Θα σας σκέφτομαι πάντα όλους με αγάπη. Η φίλη σας Σάσα»!

«Σε αγαπάμε πολύ Σάσα», φώναξε η Αγγελική Ηλιάδη μέσα στο χειροκρότημα όλων και μέσα σε κλίμα συγκίνησης!

Το... λούσιμο της Ηλιάδη για το βιβλίο Γκίνες

Ενώ λίγο αργότερα η γνωστή τραγουδίστρια έκανε την καλύτερη δήλωσή της στην κάμερα: «Εννοείται ότι πλέον ως αρχηγός περιμένω πώς και πώς να λούσω τα μαλλιά μου, μετά από περίπου ένα μήνα! Τα μαλλιά μου! Νομίζω ότι πρέπει να γραφτεί αυτό στο βιβλίο Γκίνες». Η Αγγελική Ηλιάδη αφιέρωσε στη Σάσα Μπάστα ένα τραγούδι και έστειλε το δικό της μήνυμα στην πρώην συμπαίκτριά της.

Η Αθανασία Τσουμελέκα έκανε τα δικά της παράπονα κατά του Γρηγόρη Αναστασιάδη, μιλώντας με τον Αστρινό Χαραλαμπάκη.

Η Αγγελική Ηλιάδη δεν έκρυψε και τις σκέψεις της για την Αθανασία Τσουμελέκα και την επιλογή της πρώην αθλήτριας του στίβου, η οποία στην ουσία έβγαλε από το παιχνίδι τη Σάσα Μπάστα.

Η Αγγελική Ηλιάδη ήρθε αντιμέτωπη και με μια... δύσκολη αποστολή στο παιχνίδι! Η αγελάδα Μπέλα δεν σεβάστηκε την πορεία της τραγουδίστριας στις πίστες και της άφησε ένα απρόσμενο δώρο!

Περιμένοντας τον επόμενο Μονομάχο, η Αγγελική Ηλιάδη, αλλά και η νικήτρια της ημέρας Νίκη που για δεύτερη εβδομάδα πήρε την ασυλία έκαναν αισθητή την παρουσία τους. «Τύχη και διάβασμα στις συνταγές με βοήθησαν», είπε η Νίκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA