Αποχώρησε από τη Φάρμα η Σάσα Μπάστα και άφησε γράμμα στο οποίο ενημέρωνε πως η Αγγελική Ηλιάδη θα είναι η αρχηγός της εβδομάδας. Η τραγουδίστρια πήρε ως «προστατευόμενο» στο σπίτι του αρχηγού τον Γρηγόρη, γεγονός που προκάλεσε ποικίλα σχόλια από τους υπόλοιπους παίκτες.
Διαβάστε ακόμη: Φάρμα: Τέλος από το ριάλιτι η Σάσα Μπάστα - Εχασε από τη Σμαραγδή και συγκίνησε στο «αντίο» της
Ανάμεσα στους παίκτες που άφησαν αιχμές για την Αγγελική Ηλιάδη και τον Γρηγόρη ήταν η Αθανασία Τσουμελέκα η οποία μιλώντας στον Βασίλη και τον Αστρινό δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για τον personal trainer. «Δεν πήγε να πάρει νερά η Αγγελική και αντί να σηκωθεί ο μαλ… να πάει να πάρει τα νερά από την Αγγελική. Πήγα εγώ να τα πάρω. Ρε πουλάκι μου, είναι γκόμενα του… Πρέπει να παλέψεις για να κρατήσεις τέτοια γκόμενα» είπε η Αθανασία Τσουμελέκα.
- Αραβικά ΜΜΕ: Κοντά σε συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν - Ίσως να ανακοινωθεί τις επόμενες 24 ώρες
- Σταύρος Φλώρος: Ποιος είναι ο Έλληνας γιατρός που τον έχει αναλάβει στο Μαϊάμι - Τα νεότερα για την υγεία του
- Θα μπορούσε η οσμή στην Αττική να οφείλεται σε προπάνιο ή βουτάνιο; Ακόμη ένα σενάριο που μπαίνει στο τραπέζι
- «Αυτό είναι η Ελλάδα, ρε δεν ντρέπεστε λίγο;» Το ομοφοβικό σχόλιο Μπέου για Akyla και Καπουτζίδη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.