Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, η οποία ξεκίνησε για το Love It με χαμηλότερη τηλεθέαση σε σχέση με πέρσι, αλλά έχει ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα, αλλά και για τις φήμες που τη θέλουν να αλλάζει τηλεοπτική στέγη την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Μαλέσκου: Έχει παρεξηγηθεί ο αυθορμητισμός μου

«Δύσκολο πρόσημο η νέα χρονιά, αλλά θέλω να πιστεύω ότι φέτος θα είναι όλα πολύ καλύτερα. Κάθε εμπόδιο για καλό. Κάθε δυσκολία, κάθε εμπειρία έρχεται να σε διδάξει κάτι. Ξέρεις τι λένε για αυτούς που βάζουν τις δυσκολίες και τα εμπόδια. Νομίζω ότι αυτά προκύπτουν και όχι μόνο σε εμένα, αλλά σε όλον τον κόσμο. Το θέμα είναι πώς εμείς διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις, οι οποίες μας δυσκολεύουν», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Όσον αφορά δε τις φήμες που τη θέλουν να αλλάζει τηλεοπτική στέγη και να μετακομίζει σε άλλο κανάλι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε:

«Και να ισχύει αυτό, υπήρχε περίπτωση να σου απαντήσω τώρα; Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα συμβόλαιο, το οποίο ειλικρινά πάει πάρα πολύ καλά. Το τιμώ. Όταν τελειώσει η σεζόν, τελειώνει και το συμβόλαιό μου. Από εκεί και πέρα δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει. Ο καθένας να κοιτάζει τα δικά του, το θέμα είναι να έχουμε καλές συνεργασίες. Η δική μου συνεργασία είναι άριστη», κατέληξε η παρουσιάστρια του Love It.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA