Μενού
  • Α-
  • Α+

Με μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη έκανε ποδαρικό για το 2022 στην εκπομπή «αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου η οποία μίλησε για τον ανταγωνισμό στην τηλεόραση, τον αυθορμητισμό της που έχει μπερδέψει ακόμα και συνεργάτες της, την Κατερίνα Καινούργιου αλλά το... περιβόητο τσιφτετέλι που είχε προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων.

«Έχει παρεξηγηθεί ο αυθορμητισμός μου. Πολλοί θεωρούν πως θέλω να προκαλέσω. Εκεί που πρέπει να είναι σοβαρή, είμαι σοβαρή. Εκεί που νιώθω ότι έχω το περιθώριο να είμαι χαλαρή, ανοίγομαι. Αυτό μπερδεύει. Έχει μπερδέψει κοντινούς μου ανθρώπους ακόμη και συνεργάτες μου για το ποια είμαι» είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου και στη συνέχεια μίλησε για το περιβόητο τσιφτετέλι που προκάλεσε αντιδράσεις:

«Δεν το περίμενα να πάρει τέτοια έκταση. Έχω μάθει να κάνω πράγματα στη ζωή μου για να περνάω καλά και σκέφτηκα... γιατί όχι! Δεν είχα ξαναχορέψει οριεντάλ. Είδα το προηγούμενο βράδυ κάποια βίντεο στο youtube για να κάνω μια εισαγωγή στο θέμα με την κοπέλα που θα μας έδειχνε τον χορό. Πικράθηκα. Δεν το μετάνιωσα αλλά κράτησα το ότι δεν είναι όλοι έτοιμοι να διαχειριστούν μια κατάσταση».

Τέλος, μίλησε και για τη ρήξη της με την Κατερίνα Καινούργιου. «Η κίνηση να απαντήσω on air στην Κατερίνα Καινούργιου ήταν αυθόρμητη γιατί δεν είχα δει. Όταν ενημερώνομαι ότι έχει ειπωθεί κάτι που δεν ήταν κολακευτικό για εμένα καλώς ή κακώς θα πρέπει να το δω για να έχω άποψη. Δεν ξέρω αν ήταν λανθασμένος ο τρόπος που μου μεταφέρθηκε αλλά και ούτε οι προθέσεις. Αν θα γυρνούσα τον χρόνο πίσω ίσως το χειριζόμουν διαφορετικά αλλά ο παρορμητισμός θέλει και γρήγορα αντανακλαστικά. Δεν μετανιώνω όμως γι΄αυτά που είπα» είπε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA