Μενού
  • Α-
  • Α+

To Survivor έχει καταφέρει τις τελευταίες ημέρες να ανατρέψει την κατάσταση στα νούμερα τηλεθέασης και μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτή την «επιτυχία» κατέχει το ειδύλλιο, που έχει δημιουργηθεί στο παιχνίδι, με πρωταγωνιστές τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη. Παράλληλα, ο ένας τσακωμός διαδέχεται τον άλλο στις παραλίες, κάτι που είδαμε και στο trailer του αποψινού (11/1) επεισοδίου.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: «Καρφιά» Λιάγκα σε Μυριέλλα Κουρεντή - «Κροκοδείλια τα δάκρυά της για τον John Lygnos»

To πρώτο trailer

Βέβαια, προκάλεσε εντύπωση το γεγονός πως λίγο μετά το επίσημο trailer που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης, ακολούθησε ένα ακόμη βίντεο. Σε αυτό είδαμε τους παίκτες να αγωνίζονται σε ένα άλλο παιχνίδι και όχι σε αυτό που είχαμε δει αρχικά στο πρώτο βίντεο, αλλά κι έναν άγριο τσακωμό μεταξύ του Γιώργου Κατσαούνη και του Γιωρίκα Πιλίδη. 

Διάσημοι και Μαχητές έπαιζαν κάτι σαν μπάσκετ, ενώ ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωνε πως οι παίκτες θα παίζουν κάθε εβδομάδα sports games με έπαθλα.

Να που, όμως, έγινε η γκάφα κι έτσι «έτρεχαν» να τη μαζέψουν, κατεβάζοντας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο. Κάπου εδώ να πούμε ότι το βίντεο τελικά ξανά ανέβηκε μετά από λίγες ώρες. Γιατί, όμως, κατέβηκε εξ αρχής;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA