Μενού
  • Α-
  • Α+

Το on camera φιλί στο στόμα της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη που ακολουθήθηκε από τα δάκρυα της Μυριέλλας και την αναφορά στον σύντροφό της εκτός Survivor, Γιάννη Λυγνό, σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το Πρωινό, ο οποίος «κάρφωσε» τη γνωστή ηθοποιό.

Διαβάστε ακόμη: Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη για την πρωτιά - Masterchef και Survivor vs. Σασμό, Η Γη της Ελιάς, Άγριες Μέλισσες

Με αφορμή την ονομαστική γιορτή του συντρόφου της, η Μυριέλλα Κουρεντή είχε πει χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της:

«Όταν είμαι μαζί του, είναι σαν να είμαι με τον εαυτό μου. Μου λείπει πολύ και θέλω να τον αγκαλιάσω όσο τίποτα. Θέλω να ξέρει ότι δεν ξεχνώ καμία από τις υποσχέσεις μας και όλο αυτό που έχουμε μεταξύ μας. Ξέρω ότι βλέπει όλα αυτά, που γίνονται εδώ και θα στενοχωριέται και δεν μπορώ, δεν θέλω να τον σκέφτομαι έτσι. Ξέρει ότι είμαι πολύ δυνατή».

Ο Γιώργος Λιάγκας χαρακτήρισε τα δάκρυα της Κουρεντή «κροκοδείλια» λέγοντας πως «όταν η Μυριέλλα φιλιόταν με τον Κατσαούνη δεν τον θυμόταν», εννοώντας τον Γιάννη Λυγνό. 

Συνέχισε δε λέγοντας: «Να βγει και να πει έντιμα στον κόσμο με την κάμερα "κοιτάξτε να δείτε, θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον Τζον, Τζον σ’ αγαπάω, αλλά κεραυνοβολήθηκα με τον κύριο, τι να κάνω;"».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA