Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν ένας από τους καλύτερους αγωνιστικά, αλλά και πιο αγαπημένους παίκτες του κοινού στο περσινό Survivor. Ένας τραυματισμός, όμως, τον ανάγκασε να αποχωρήσει οικειοθελώς, λέγοντας δημόσια πως θα συνεχίσει να στηρίζει τον φίλο του, Τζέιμς Καφετζή για τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας και ποιος παίκτης αποχωρεί

Πολλά άλλαξαν τους μήνες που πέρασαν. Ανάμεσα σε αυτά και η «αγάπη» του Νίκου Μπάρτζη για το ριάλιτι που τον ανέδειξε. Ο αγρότης του περσινού κύκλου, λοιπόν, αποφάσισε φέτος να ρίξει τα «βέλη» του προς το Survivor, αλλά και την «τακτική» που ακολούθησε ο Ατζούν Ιλιτζαλί. 

«Άκουγα ότι φέτος θα πάνε καλά οι μυθοπλασίες και όχι τα ριάλιτι (αναρωτιόμουν τι είναι μυθοπλασία. Που να ήξερα ότι είναι οι σειρές. Από χωριό είμαι). Μέχρι στιγμής βλέπω Σάββατο με Τετάρτη μια σειρά στον ΣΚΑΙ που έχουν πετάξει δυο ομάδες ανθρώπων σε ένα νησί και καλά για να επιβιώσουν. Παιδιά και γ@μώ τα σενάρια. Τώρα περιμένω να ξεκινήσει και το Survivor να δω και κανένα ριάλιτι», έγραψε στα social media ο Νίκος Μπάρτζης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA