Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι τσακωμοί στην ομάδα των Διασήμων συνεχίζονται και στο επόμενο επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης (11/01) με τον Βαλάντη να βάζει στο στόχαστρο τόσο τη Μυριέλλα Κουρεντή όσο και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα με τον τελευταίο να του λέει «άμα δε σ’ αρέσει, φύγε»

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Άγριος καυγάς Μυριέλλας Κουρεντή και Βαλάντη - «Αν δεν σου αρέσει να φύγεις»

Στο ίδιο επεισόδιο θα δούμε τους Διασήμους και τους Μαχητές να αγωνίζονται για το έπαθλο επικοινωνίας της εβδομάδας και σύμφωνα με τα spoiler, οι Διάσημοι είναι αυτοί που θα νικήσουν παρά το γεγονός ότι η ομάδα είναι ουσιαστικά, διχασμένη. 

Έτσι, όσον αφορά τους υποψηφίους προς αποχώρηση η κατάσταση διαμορφώνεται ως εξής: Μυριέλλα, Βαλάντης και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι υποψήφιοι από την προηγούμενη εβδομάδα λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης του Γιάννη Χατζηγεωργίου, ενώ πρώτος υποψήφιος αυτής της εβδομάδας είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (10/10) οι Μαχητές ηττήθηκαν και μετά από ψηφοφορία υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχθηκε η Παρασκευή Σταματοπούλου με 10 ψήφους.

Την ατομική ασυλία την Κυριακή (09/01) κέρδισε η Αθηνά Ευμορφιάδη, η οποία ψήφισε τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, μια παίκτρια με την οποία έχουν έρθει σε αντιπαράθεση αρκετές φορές μέχρι στιγμής, ενώ τη Δευτέρα (10/01) ο Σπύρος Μαρτίκας κέρδισε την ατομική ασυλία, ο οποίος έβγαλε στον τάκο τον Σταμάτη Καλαφατά.

Συνεπώς, οι υποψήφιοι για αποχώρηση θα είναι επτά και συγκεκριμένα οι Μυριέλλα, Βαλάντης, Ευρυδίκη, Λάμπρος, Παρασκευή, Ναυσικά και Σταμάτης. Σύμφωνα με τα spoiler, η Παρασκευή Σταματοπούλου θα είναι αυτή που θα αποχωρήσει τελικά από το Survivor και θα είναι η πρώτη απώλεια για την ομάδα των Μαχητών. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA