Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε έντονη συναισθηματική φόρτιση ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στη Super Κατερίνα το πρωί της Δευτέρας (17/01) και ενώ η εκπομπή ασχολούνταν με το θέμα του ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη που βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο αφού η γνωστή influencer κατονόμασε για πρώτη φορά τον άνδρα που το δημοσίευσε το διαδίκτυο. 

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε τον άνδρα που διέρρευσε το revenge porn βίντεο

Ο Μάκης Κατμετζόγλου υπέβαλε μήνυση στην Ιωάννα Τούνη για συκοφαντική δυσφήμηση και ο δικηγόρος του, κ. Γιάννης Γλύκας, μίλησε στην εκπομπή, αλλά όσα είπε έβγαλαν εκτός εαυτού τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος ξεκαθαρίζοντας πως δε μιλάει επειδή η Ιωάννα είναι σύντροφός του, είπε χαρακτηριστικά: 

«Μιλάμε για μια γυναίκα που ήταν ημιλιπόθυμη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του εν λόγω κυρίου και βγήκαν φωτογραφίες. Είμαι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πιστέψτε με, γνωρίζω πολύ καλά την υπόθεση. Δεν το λέω επειδή είναι κοπέλα μου».

«Να είστε αντικειμενικός. Λειτουργείτε υποκειμενικά» του απάντησε ο κ. Γλύκας για να πάρει απάντηση από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Δε λειτουργώ υποκειμενικά. Όταν βλέπετε κάποιον να τραβάει ένα βίντεο μια κοπέλα παρά τη θέλησή της, είναι παράνομο ή δεν είναι; Είναι παράνομο ή δεν είναι;».

Ο διάλογος συνεχίστηκε με τον κ. Γλύκα να απαντά σε έντονο ύφος πως «δεν είμαι κατηγορούμενος, κύριε Αλεξάνδρου» με τον τελευταίο να απαντά ακόμα πιο έντονα ότι «τέτοιες πράξεις τέτοιων ανθρώπων που τραβάνε βίντεο σε καταστάσεις που η κοπέλα δεν έχει τις αισθήσεις της».

Σε εκείνο το σημείο ο κ. Γλύκας δήλωσε:

«Εγώ βγήκα στην εκπομπή σας επειδή δεσμευτήκατε ότι θα έχουμε ένα αντικειμενικό ρεπορτάζ. Όταν μπαίνουν προσωπικά χρώματα, σας παρακαλώ να σταματήσουμε. Η θέση του εντολέα μου είναι ότι δεν συμμετείχε στην παραγωγή του βίντεο ενεργά, δηλαδή δεν έδωσε εντολή, δεν ζήτησε από οποιονδήποτε να ανέβει το βίντεο. Είναι και αυτός παθών από αυτή την ιστορία. Μήνυσε από την πρώτη στιγμή και πριν από την κυρία Τούνη το πρόσωπο που τράβηξε το βίντεο και το ανέβασε. Δεν διέρρευσε το βίντεο το συγκεκριμένο και μήνυσε τον όποιον συμμετείχε σε αυτό. Το πρώτο ερωτηματικό είναι για ποιο λόγο επιλέγει αυτή τη χρονική στιγμή για να πει η κυρία Τούνη το όνομά του;».

Στη συνέχεια στον αέρα της εκπομπής βγήκε ο δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη, κ. Απόστολος Λύτρας, ο οποίος είπε:

«Ο συνάδελφός μου ή δεν γνωρίζει την υπόθεση ή δεν έχει κάνει την έρευνα που πρέπει. Ο συγκεκριμένος κοιτάει την κάμερα και γελάει, που σημαίνει ότι γνωρίζει ότι βιντεοσκοπείται. Να θυμίσω ότι το θύμα είναι η κυρία Τούνη γιατί ακούω πράγματα που δεν στέκουν. Οτιδήποτε ακούγεται για την Ιωάννα Τούνη παρουσιάζεται σαν να πρόκειται για μία κοπέλα που δεν έχει ίχνος σεβασμού και είναι πάρα πολύ άδικο.

Από αυτά που μου έχει μεταφέρει η κυρία Τούνη, ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει παραδεχτεί ότι έχει στην κατοχή του το βίντεο. Και έχει πάρα πολλούς μάρτυρες η κ. Τούνη. Να μην ακούγονται ανακρίβειες ότι δήθεν χρηματίστηκε για να μην κινηθεί νομικά. Γνώριζε ότι βιντεοσκοπείται σε αντίθεση με την κυρία Τούνη που ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση».

Σε εκείνο το σημείο - και χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συναισθηματική του φόρτιση - ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλησε να πει ότι «πρέπει να υπάρξει δικαιοσύνη γιατί ξαφνικά τα πόδια χτυπάνε το κεφάλι, ακούω έναν άνθρωπο που δεν έχει δει καν το βίντεο να λέει ότι ο εντολέας του είναι και θιγμένος; να μη λέμε ότι ένας άνθρωπος υπερασπίζεται κάποιον όταν δεν έχει δει ένα βίντεο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA