Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επέλεξε η Ιωάννα Τούνη να επανέλθει στην ιστορία με το βίντεο από προσωπικές της στιγμές, που διέρρευσε στο διαδίκτυο πρώην σύντροφος της με την μορφή του revenge porn, το βράδυ του Σαββάτου. Αφορμή στάθηκαν σχόλια που θέλησαν να εμπλέξουν το όνομα επιχειρηματία με τον φερόμενο βιασμό 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. 

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Καταγγέλλει βιασμό η 24χρονη από γνωστούς επιχειρηματίες - Τι λέει ο δικηγόρος της, πρώτη αντίδραση εμπλεκόμενου

Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer, επιθυμώντας να μην εμπλακεί λαθεμένα το όνομα αυτό στη δική της ιστορία, έδωσε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα το όνομα εκείνου που προχώρησε στην συγκεκριμένη πράξη. Μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Τούνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το άτομο το οποίο διέρρευσε το δικό μου revenge porn βίντεο και μου έκανε όλα αυτά δεν ήταν ο επιχειρηματίας, αλλά ένα άλλο άτομο που λέω για πρώτη φορά δημόσια μετά από τόσα χρόνια και αυτό γιατί δεν θέλω να αποδοθεί η ευθύνη για κάτι τόσο μεγάλο σε οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο». «Επίσης το λέω γιατί βλέπω ότι στη δική μου περίπτωση, τουλάχιστον, η δικαιοσύνη ποτέ δεν θα με δικαιώσει για όλο αυτό που τράβηξα και συνεχίζω να τραβάω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA