Μενού
  • Α-
  • Α+

Με φουλ του Survivor ξεκινάει η εβδομάδα, καθώς ο Βαλάντης έχει καταφέρει να εξελιχθεί στον αρνητικό πρωταγωνιστή του ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Ποια των ποσά που εισπράττουν οι Διάσημοι στον Άγιο Δομίνικο, τι γίνεται με τα κρούσματα κορονοϊού στις Άγριες Μέλισσες και ποιες εκπομπές βρέθηκαν χαμηλά σε τηλεθέαση την Κυριακή (16/1); Πιάστε το Τηλεκοντρόλ και αρχίζουμε...

Διαβάστε ακόμη: Survivor: «Εσπασε» και αποχώρησε με κλάματα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Η ατάκα του Βαλάντη που την έκανε να κλάψει

Διαβάστε ακόμη: Ηλίας Γκιώνης: Ποιος είναι ο influencer που κατήγγειλε πρώτα το σχολείο του κι έφτασε μέχρι τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Η αδιανόητη συμπεριφορά του Βαλάντη 

Μία από τις χειρότερες στιγμές στην ιστορία του Survivor παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής (16/1) στο συμβούλιο του νησιού, με τον Βαλάντη να χρησιμοποιεί μία ντροπιαστική ατάκα για να αναφερθεί στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η φράση του τραγουδιστή δεν προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ, ωστόσο είδαμε πως ανέβηκε η ένταση ανάμεσα στους παίκτες, ενώ η Ευρυδίκη έβαλε τα κλάματα και αποχώρησε για λίγο από το συμβούλιο.

https://twitter.com/CharVoula/status/1483007250126057472?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/aph_zla/status/1482863467308666880?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/Zouboulia_/status/1482971332040183811?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/Jimandr2/status/1482862476530229248?ref_src=twsrc^tfw

«Ωραίος άνθρωπος είσαι. Της είπε κάτι απαράδεκτο ο Βαλάντης», είπε η Μυριέλλα Κουρεντή, ενώ όλο το Twitter άρχισε να συζητά το «τι μπορεί να είπε» ο τραγουδιστής. Τι ακριβώς έγινε; Ο Βαλάντης αναφέρθηκε στο θέμα υγείας που αντιμετώπισε η Ευρυδίκη, λέγοντάς της «τίποτα δεν σου έμαθε ο καρκίνος». Αυτή η ντροπιαστική ατάκα αφαιρέθηκε από το μοντάζ γιατί - σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού του ΑΝΤ1 - το ζήτησε η ίδια η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. 

Τα ποσά που παίρνουν οι Διάσημοι 

Την ίδια ώρα εντύπωση προκαλούν τα χρήματα, τα οποία έχουν συμφωνήσει να εισπράξουν οι φετινοί Διάσημοι του Survivor από την εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Open Weekend», o Βαλάντης είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης, καθώς αμείβεται με 8.000 ευρώ την εβδομάδα. Ακολουθεί ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ο οποίος λαμβάνει 6.000 ευρώ την βδομάδα, ενώ η Μυριέλλα Κουρεντή παίρνει 5.000 ευρώ.

Με 3.500 ευρώ ανά εβδομάδα αμείβεται η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ακολουθεί η Βρισηίδα Ανδριώτου με 2.800 ευρώ.

Τι γίνεται με τα κρούσματα στις Άγριες Μέλισσες 

Μόνο δύο επεισόδια (Δευτέρα και Τρίτη) από τη σειρά Άγριες Μέλισσες θα δούμε και αυτή την εβδομάδα από τον ΑΝΤ1. Το πρόβλημα με τα κρούσματα του κορονοϊού στο καστ και την παραγωγή παραμένει, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ηθοποιός Γιώργος Ηλιόπουλος, με δηλώσεις του στην εκπομπή του Alpha, «Super Κατερίνα». 

«Είναι πολύ δύσκολη εποχή με τον κορονοϊό. Είναι μια δουλειά με 50 ηθοποιούς και 100 άτομα συνεργάτες. Θα ήταν μαθηματικά αδύνατο να μην κολλήσει κάποιος. Δυστυχώς έχουμε πάρα πολλά κρούσματα. Δεν μπορούν να γίνουν τα γυρίσματα. Δεν έχουμε υλικό καθόλου», ανέφερε. Προς το παρόν στη θέση των Άγριων Μελισσών ο ΑΝΤ1 προβάλλει τη σειρά 42°C και μένει να δούμε αν όλα θα κυλήσουν ομαλά από την επόμενη εβδομάδα. 

Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι της τηλεθέασης της Κυριακής

Ανοδικά κινείται τις τελευταίες ημέρες η τηλεθέαση του Survivor, ενώ το Σαββατοκύριακο και χωρίς τον Σασμό απέναντί του, δείχνει πως είναι η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών. Το βράδυ της Κυριακής (16/1) έφτασε το 28.2% στο σύνολο, την ώρα που η Γη της Ελιάς στο MEGA βρέθηκε 8 μονάδες κάτω (20.8%). 

Όσον αφορά τη μεσημεριανή ζώνη τώρα, εκεί νικήτρια αναδείχθηκε η Ναταλία Γερμανού και η εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» με 14.8%, την ώρα που η Κατερίνα Καραβάτου με το «Τι λες τώρα;» στο MEGA δεν έφτασε ούτε το 5% (έμεινε στο 4.8%). 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA