Μενού
  • Α-
  • Α+

Η συνεργασία του Ανδρέα Γεωργίου με το κανάλι του MEGA μεγαλώνει. Μετά την άκρως επιτυχημένη συνταγή του σίριαλ «Η Γη της Ελιάς» ο Ελληνοκύπριος σκηνοθέτης και ηθοποιός φέρνει μια νέα εκπομπή στο κανάλι, με ένα άκρως ενδιαφέρον κόνσεπτ. Και το όνομα αυτής «Night Out».

Διαβάστε ακόμη: Άγιος Παΐσιος: Αυτή είναι η νέα βιογραφική σειρά του MEGA

Στο νέο πρότζεκτ που υπογράψει ο Ανδρέας Γεωργίου ως σκηνοθέτης και παραγωγός, θα δούμε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη (οι δυο τους είχαν συνεργαστεί και στις «8 λέξεις» του ΣΚΑΪ) σε ρόλο παρουσιαστή. Σε κάθε επεισόδιο, ο Ιωαννίδης θα υποδέχεται έναν καλεσμένο και τον καλεί στις πιο απίθανες δοκιμασίες.

Όλα θα ξεκινούν με τον πιο αναπάντεχο τρόπο, με την πρώτη συνάντηση να γίνεται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο. Η συνέχεια θα επιφυλάσσει πολλές προκλήσεις, από την πιο συνηθισμένη μέχρι την πιο απρόβλεπτη. Η βραδιά θα ολοκληρώνεται με μία ειλικρινή κουβέντα. Στο «Night Out», όλα θα είναι αλλιώς. Σκηνικό, πλατό και αναπαυτικές πολυθρόνες δεν θα υπάρχουν. Μόνο διάθεση για διασκέδαση χωρίς όρια.

Το κόνσεπτ της νέας εκπομπής του MEGA ακούγεται ελπιδοφόρο και ιδιαίτερο. Μένει να δούμε πώς θα το υποδεχθεί το κοινό. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA