Μενού
  • Α-
  • Α+

Άλλη μια μέρα, άλλο ένα Τηλεκοντρόλ. Έδωσε πραγματάκια η Δευτέρα στα της τηλεόρασης, με το MasterChef και το Survivor να κλέβουν φυσικά την παράσταση. Τι συγκεντρώσαμε σήμερα; Ας τα δούμε.

Διαβάστε ακόμη: Η ντροπιαστική ατάκα του Βαλάντη στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο λόγος που «κόπηκε» από το Survivor

Η παίκτρια-τρολ του MasterChef που αγάπησε το Twitter

Και την ποδιά πήρε και τους κριτές άφησε με ανοιχτό το στόμα, ακούγοντας τη συνταγή της. Η Λύκα ήταν η παίκτρια, που μας χάρισε το χτεσινό (17/1) highlight στο MasterChef, όταν έφτασε μπροστά από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά, λέγοντάς τους πως θα τους μαγειρέψει «αρχ.... καπαμά». 

Αν και αρχικά «σκάλωσαν», στη συνέχεια οι κριτές την άφησαν να ετοιμάσει τη συνταγή της, την οποία στο τέλος λάτρεψαν. Όπως ήταν λογικό, το Twitter την αγάπησε, με τα «αρχ.... καπαμά» να σχολιάζονται έντονα. 

https://twitter.com/kolokwtsioukate/status/1483180686173483011?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/tzenigreece/status/1483180193699319928?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/6alkoulis9/status/1483160395183534080?ref_src=twsrc^tfw

H νέα είσοδος στο Survivor έχει κάτι από Κατερίνα Δαλάκα 

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι η μοναδική παίκτρια που έχει φτάσει στον τελικό του Survivor δύο φορές, έχοντας καταφέρει να σηκώσει και το έπαθλο. Αγωνιστικά ήταν απίθανη, ενώ μπορούσε να κοντράρει οποιονδήποτε ανεξαρτήτου φύλου. Μια νέα «Δαλάκα» φαίνεται πως βρήκε στο πρόσωπο της Θωμαΐδος Εμμανουηλίδου ο Ατζούν Ιλιζαλί. 

Όπως ακούσαμε στο ρεπορτάζ της εκπομπής «Mega Καλημέρα», η 24χρονη αθλήτρια κωπηλασίας, η οποία έχει διακριθεί σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, είναι έτοιμη να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης και σίγουρα θα μετατραπεί σε ένα εκ των φαβορί. Αν κρίνουμε από το Instagram της έχει ό,τι χρειάζεται για να φτάσει μέχρι το τέλος. 

https://www.instagram.com/p/B-cEcGmCyMR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η κόντρα Γονίδη - Παγώνη συνεχίζεται 

Μια νέα διαμάχη μεταξύ του Σταμάτη Γονίδη και της Ματίνας Παγώνη φαίνεται πως έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα, με τον έναν να απαντά στον άλλο με χαρακτηρισμούς. Πιο συγκεκριμένα, η κα Παγώνη βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (17/1) στο «Πρωινό» του ANT1, όπου σχολίασε την πορεία της πανδημίας, αλλά και τον χαρακτηρισμό του κ. Γονίδη στο πρόσωπό της.

«Ο κ. Γονίδης δεν είναι γιατρός, δεν μπορεί να αποφασίζει για ιατρικά πράγματα και δεν πρέπει να επηρεάζει και τους υπόλοιπους, εάν θέλει να τον σέβονται. Γιατί διαφορετικά, όπως καταλαβαίνετε, υποβαθμίζεται ο ίδιος», είπε η Παγώνη, με τον τραγουδιστή από την πλευρά του να απαντά ξανά μέσω του «Πρωινού» πως «εγώ δεν είπα ποτέ ότι είμαι γιατρός, ούτε επηρέασα κάποιον να το κάνει ή να μην το κάνω. Ο τρόπος που παρουσιάζει τα θέματα υγείας στον κόσμο είναι γραφικός. Την έχω δει και σε κανάλι που ενώ μιλάει για πόσους νεκρούς, η κυρία γελάει». Και η κόντρα συνεχίζεται...

Προβληματίζει η Φάρμα

Σε πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης κινήθηκε για ακόμη μια μέρα η Φάρμα, προκαλώντας προβληματισμό στους ανθρώπους του ΑΝΤ1. Το πρόγραμμα του σταθμού έφτασε στο γενικό σύνολο μόλις το 4.9% την Δευτέρα (18/1), μένοντας στην τελευταία θέση της prime time ζώνης, με τη «Σκοτεινή Θάλασσα» του Mega, που ήταν προτελευταία στον πίνακα, να έχει διπλάσια νούμερα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA