Μενού
  • Α-
  • Α+

Για το έπαθλο επικοινωνίας διαγωνίστηκαν, Μαχητές και Διάσημοι στο Survivor το βράδυ της Τρίτης (18/01). Για την ιστορία το ματς κέρδισαν με σκορ 10-9 οι Διάσημοι και μεταφέρθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ώστε να δουν τα μηνύματα που τους είχαν στείλει φίλοι και συγγενείς. Ανάμεσα στα μηνύματα ήταν και αυτό του John Lygnos, «συνεργάτη» της Μυριέλλας Κουρεντή κατά δήλωση της. Και κάπου εκεί και ξεκινάει το... show καθώς η Μυριέλλα πριν πάνε οι διάσημοι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ώστε να δουν τα μηνύματα είχε πει στον Γιώργο Λιανό πως είδε τον John στον ύπνο της και ότι ανυπομονεί να διαβάσει μήνυμα του!

Αυτό έκανε έξαλλο τον Γιώργο Κατσαούνη ο οποίος κανε δηλώσεις στην κάμερα του Survivor και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε ανήθικη την συμπεριφορά της Μυριέλλας ενώ ζήτησε και συγγνώμη από τον John Lygnos.

«Τι να πω… Κατάλαβα αμέσως ποιος είναι ο Τζον. Η κοπέλα με δούλεψε και εμένα και τον Τζον. Μάλλον έχει φλερτ έξω αμα το ήξερα δεν θα το άρχισα. Καλό είναι να σταματήσει εδώ αυτή η πλάκα. Δεν ήξερα ότι έχει αγόρι. Ζητώ συγγνώμη από τον Τζον. Ανήθικο και απαράδεκτο. Μου είπε ψιθυριστά ότι είναι φίλος της, δεν θέλω να έχω έχθρες όταν βγω ούτε με τζον, ούτε με μον, ούτε με Τζάκσον» είπε o Γιώργος Κατσαούνης στην κάμερα του Survivor.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος και αφού οι παίκτες βρέθηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιάνο εκείνος ζήτησε ένα σχόλιο από τον Γιώργο Κατσαούνη για το έπαθλο επικοινωνίας. Τότε ο Κατσαούνης πέταξε τη… βόμβα και ζήτησε να μπει τέλος στο ειδύλλιο με την Μυριέλλα Κουρεντή.

«Μπράβο στους Διάσημους για το έπαθλο επικοινωνίας και μπράβο και στο όνειρο της δεσποινίδος Μυριέλλας Κουρεντή που είδε τον κύριο John. Καλό είναι να σταματήσει αυτό το ειδύλλιο και αυτή η πλακίτσα μεταξύ εμένα και της Μυριέλλας γιατί δεν μ’αρέσει καθόλου. Είναι σα να κοροϊδεύει και εμένα και το Πανελλήνιο και τον John που κάθεται έξω και δεν ξέρει τι του γίνεται. Ας κλείσει εδώ πέρα. Δεν πιστεύω ότι έχει γίνει παρεξήγηση. Δεν μου αρέσει να μοιράζονται τα συναισθήματα δια τρία και δεν το ξέρω κιόλας το παιδί» είπε ενοχλημένος ο παίκτης.

Η Μυριέλλα Κουρεντή τότε τότε ζήτησε από την παραγωγή του Survivor να της επιτρέψουν να έχει ένα λεπτό με τον Γιώργο Κατσαούνη γιατί, όπως είπε η ηθοποιός έχει παρεξηγήσει την σχέση της με τον John. Η απάντηση από τον Γιώργο Κατσαούνη ήταν αρνητική.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA