Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Δέσποινα Βανδή είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ελληνική δισκογραφία, έχοντας χτυπήσει στο παρελθόν αμέτρητες φορές κορυφή τόσο στα charts όσο και στα airplay του ραδιοφώνου.  

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή: Πρώτη selfie με τον Βασίλη Μπισμπίκη - Το όλο νόημα σχόλιό της

Και όμως, όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή του Open Ένα Τραγούδι Ακόμα και στον Γιώργο Θεοφάνους το βράδυ της Παρασκευής (21/01), η ίδια ούτε που φανταζόταν μια τέτοια πορεία όταν κατέβηκε στην Αθήνα.

«Όταν κατέβηκα από τη Θεσσαλονίκη, ήμουν ακατέργαστη. Δούλεψα πάρα πολύ όχι με σκοπό να μπω μία μέρα στη δισκογραφία. Ποτέ το μυαλό μου δεν πέταξε τόσο μακριά, να έρθω Αθήνα και να γίνω διάσημη. Όταν έπιασα μικρόφωνο, ήθελα να είμαι καλή σε αυτό που κάνω. Αργότερα κατάλαβα ότι είναι ίδιον του χαρακτήρα μου. Εξελίχθηκα γιατί ήμουν πάρα πολύ μέτρια. Με τη γνώση ότι ήμουν μέτρια, δούλεψα πάρα πολύ για να φτάσω σε αυτό το σημείο», εξομολογήθηκε η Δέσποινα Βανδή.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η αγαπημένη τραγουδίστρια ερμήνευσε «κλασικά» ελληνικά και ξένα τραγούδια, αλλά η ερμηνεία της στο τραγούδι «Ίσως Φταίνε τα Φεγγάρια» ήταν αυτή που έκανε τον Γιώργο Θεοφάνους να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του και να δακρύσει. «Δεν έχω λόγια, δεν μπορώ να μιλήσω συγγνώμη. Τι είσαι εσύ; Τι σε φέραμε εδώ; Έχουμε κανένα εύθυμο να παίξουμε;», είπε ο μουσικοσυνθέτης.

https://www.instagram.com/tv/CY1nm5OlCv6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάλιστα, οι δυο τους συζήτησαν περί αγάπης και έρωτα και όταν εκείνος τη ρώτησε εάν φεύγει ποτέ ο έρωτας, η Δέσποινα Βανδή απάντησε: 

«Θέλω να κάνω αυτή την αποκάλυψη… Οι άνθρωποι αλλάζουν, Γιώργο μου. Εξελίσσονται με τα χρόνια, με τα πράγματα που συμβαίνουν. Η αγάπη υπάρχει, αλλά ο έρωτας μπορεί να φύγει. Πρέπει οι άνθρωποι να το προσπαθούν, να μη φύγει ο έρωτας. Δεν αφήνεται. Όλα θέλουν τη φροντίδα τους». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA