Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι εξελίξεις στα πρόσφατα επεισόδια της σειράς Σασμός είναι πραγματικά καταιγιστικές με την Αργυρώ να είναι στο επίκεντρο μετά τη διάλυση του αρραβώνα της με τον Αστέρη και τον τραγικό θάνατο του Πετρή από το χέρι του πρώην συντρόφου της.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Σάρωσε σε τηλεθέαση η δολοφονία του Πετρή - Αποθέωση στο Twitter για τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών

Το πρωί της Πέμπτης (27/01) μέσα από το Happy Day, η Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη έδωσε αρκετά spoiler για την επιτυχημένη σειρά, η οποία, όπως όλα δείχνουν, εκτός απροόπτου θα συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν. «Υπάρχει πρόθεση και για δεύτερη σεζόν», είπε χαρακτηριστικά η τηλεοπτική Αργυρώ.

Όσον αφορά το αποψινό τηλεφώνημα που θα δεχτεί η Αργυρώ από τη Σεμίνα, η οποία ήταν μάρτυρας του φόνου και ξέρει ακριβώς τι συνέβη, εξήγησε πως «η Σεμίνα δεν θα μου πει τι πραγματικά συνέβη σήμερα. Δεν θα με αφήσει να πιστεύω για πολύ ότι ο Αστέρης είναι στυγνός δολοφόνος, αλλά δεν θα το πει ακόμα».

Ποια είναι τα συναισθήματα της Αργυρώς προς τον Αστέρη αυτή τη στιγμή; «Είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή δεν έχει καθόλου ερωτικά συναισθήματα, καθόλου, έχει μόνο οργή και μίσος. Δεν έχω γυρίσει τις σκηνές μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για να ξέρω πώς θα είναι. Μετά από αυτό το συμβάν πολλές σχέσεις θα διαταραχθούν, αλλά κάποιες θα τα ξαναβρούν», είπε η Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη.

Σπόιλερ που έχουν κυκλοφορήσει, θέλουν την Αργυρώ έγκυο στο παιδί του Αστέρη, αλλά μάλλον κάτι τέτοιο δεν ισχύει. «Αυτό που λέτε το διάβασα κι εγώ, αλλά όχι στο σενάριο ακόμα. Θα της βγει να πάρει εκδίκηση, αλλά δεν θα το πάει στα άκρα. Μόνο τον εαυτό της θεωρεί υπεύθυνο», είπε η γνωστή ηθοποιός, η οποία συμπλήρωσε πως η ηρωίδα όντως «θα προσπαθήσει να αυτοτιμωρηθεί».

Ως προς τον Άγγελο, ο οποίος είναι ετεροθαλής αδελφός της Αργυρώς, αλλά δεν το ξέρουν οι ήρωες ακόμα, η ίδια είπε ότι «μάλλον είναι αδελφός μου. Αλλά δεν ξέρω από πού θα το μάθουμε».

Για τη σχέση του αστυνόμου Φραγκιαδάκη με τη μητέρα της, Μαρίνα, η οποία δείχνει να έχει διαλυθεί πλέον με την χαροκαμένη μάνα να ξεσπάει πάνω του και να του λέει πως δε θέλει να τον ξαναδεί στη ζωή της, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποκάλυψε πως τα πράγματα θα πάνε καλά μεταξύ τους στο μέλλον, ενώ διαβεβαίωσε πως και η γιαγιά Ειρήνη είναι προς το παρόν καλά.

Τέλος, επειδή πολλοί τηλεθεατές αναρωτιούνται εάν θα ξαναδούμε την Αργυρώ με τον Αστέρη μαζί με κάποιους μάλιστα, να λένε πως είναι ανέφικτο να τα ξαναβρούν ή ακόμα και ότι δε θα ήθελαν να συμβεί κάτι τέτοιο μιας και η Αργυρώ δεν μπορεί να είναι μαζί με το φονιά του αδερφού της, η Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη άφησε ανοικτή την πόρτα για επανασύνδεση στο - όχι τόσο κοντινό - μέλλον, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Στην παρούσα φάση δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο γιατί είναι πολύ νωπό όλο αυτό που συνέβη, αλλά νομίζω στην πορεία της σειράς θα πάνε καλά η Αργυρώ με τον Αστέρη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA