Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την του από το Survivor για λόγους υγείας, το βράδυ της Πέμπτης (27/01) ο Θανάσης Μπέλλος γύρισε στην Ελλάδα, αλλά η άφιξή του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν μάλλον επεισοδιακή. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor spoiler: Εκτός ριάλιτι ο Γιώργος Πιλίδης

Βγαίνοντας από την πύλη, ο Θανάσης Μπέλλος αναζητούσε την οικογένειά του και έδειξε να εκνευρίζεται τόσο με τους ανθρώπους της παραγωγής που τον συνόδευαν - όπως γίνεται πάντα κατά την επιστροφή παικτών από τον Άγιο Δομίνικο - όσο και με τους δημοσιογράφους που του υπέβαλαν ερωτήσεις σχετικά με το Survivor. 

Ο ίδιος μάλιστα παραμέρισε τους ανθρώπους της παραγωγής και να είπε χαρακτηριστικά: «αφήστε με, ξέρω να διαχειριστώ τον εαυτό μου, θέλω να δω το γιο μου και τη γυναίκα μου».

Στους δε δημοσιογράφους, οι οποίοι του έκαναν βροχή ερωτήσεων, είπε σε έντονο ύφος: «παιδιά δεν επιτρέπεται να με ρωτάτε, αφού ξέρετε απαγορεύεται να μιλήσω».

Τέλος, η ερώτηση που τον έκανε να χάσει την ψυχραιμία του ήταν εάν θα πάρει την αμοιβή δεδομένου ότι αποχώρησε οικειοθελώς, ο Θανάσης Μπέλλος «ερώτηση είναι αυτή τώρα;»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA