Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιωρίκας Πιλίδης βρέθηκε στο πλατό του Happy Day και μίλησε για το σκηνικό ανάμεσα στον Βαλάντη  και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αλλά και το πρόβλημα στο στομάχι που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το Survivor.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Trailer: Καρφιά Σπύρου Μαρτίκα για Κάτια Ταραμπάνκο: Σαφώς ο κλέφτης τον κλέφτη θα υπερασπιστεί

«Δεν αδικήθηκε ο Βαλάντης σίγουρα με αυτό που είπε, αλλά αν το βγάλουμε αυτό, ήταν  πολλά τα πράγματα που έκανε και βοήθαγε ξεκάθαρα πιο πολύ από όλους στην καλύβα. Δεν είδατε πράγματα. Είχαμε και πολύ ωραίες στιγμές, μας τραγούδαγε, περνάγαμε καλά. Ο Βαλάντης ό,τι ένιωθε, το έλεγε κατευθείαν και πολλές φορές είχε δίκιο, απλά το έχανε επειδή μίλαγε με άσχημο τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιωρίκας.

«Όταν είπε αυτό το πράγμα στην Ευρυδίκη, θυμάμαι ότι προσπάθησε να μην ακουστεί. Της είπε σε παρακαλώ, συγγνώμη, μην το χοντρύνουμε το θέμα και να μην βγει προς τα έξω. Είπε "έχω παιδιά έξω, μην το πείτε, σας παρακαλώ"», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο λόγο που αποχώρησε από το Survivor και πρόκειται για το έλκος στο στομάχι του: 

«Ήταν το στομάχι μου. Εμφανίστηκε το 2015 μετά από μια πολύ έντονη δίαιτα που έκανα για να πάω να παίξω σε αγώνες. Από τα 54 κιλά έπεσα στα 46. Δεν έτρωγα τίποτα και αυτό μου δημιούργησε έλκος στο στομάχι. Δύο χρόνια δεν είχα καμία ενόχληση, όμως, όταν πιέζομαι πάρα πολύ, εμφανίζεται. Με τις συνθήκες αυτές "ξύπνησε" το έλκος.

Ήταν 12 - 13 μέρες που δεν τρώγαμε τίποτα, δεν κοιμόμουν τα βράδια και το έλκος χειροτέρευε. Δεν μετάνιωσα που έφυγα και δεν θα έμπαινα ξανά. Έκανα κακό στον εαυτό μου. Είναι η καριέρα μου, φαντάζεστε να μην μπορώ να κάνω αυτό που χτίζω τόσα χρόνια; Η πείνα μου δημιούργησε το πρόβλημα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA