Μενού
  • Α-
  • Α+

Η κόντρα ανάμεσα σε Σπύρο και Σοφιάννα - Πελαγία καλά κρατεί και στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 5 με τη Σοφιάννα να σχολιάζει στην κάμερα τις κατηγορίες του Σπύρου ότι κρατούν μεγαλύτερη δόση φαγητού για τον εαυτό τους, λέγοντας πως τις κατηγόρησε χωρίς αποδείξεις.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Κάτια Ταραμπάνκο και Bρισηίδα Ανδριώτου έκαναν topless ηλιοθεραπεία

«Σαφώς και υπάρχουν αποδείξεις, δεν ξεχνάει κανείς ότι πέρσι και η Κάτια σε ανάλογο περιστατικό που είχε προκαλέσει η ίδια, είχε όλη την ομάδα απέναντί της. Σαφώς ο κλέφτης τον κλέφτη θα υπερασπιστεί», θα πει ο Σπύρος και μένει να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια της νέας κόντρας, η οποία δεν περιορίζεται μόνο στους Μαχητές, αλλά παίρνει η μπάλα και την Κάτια Ταραμπάνκο

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν απόψε για το έπαθλο επικοινωνίας της εβδομάδας σε ένα διαφορετικό - από τα συνηθισμένα - αγώνισμα και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα καταφέρουν οι Μαχητές να νικήσουν παρά τις κόντρες που υπάρχουν στην ομάδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA