Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας άφησε πίσω του τον Άγιο Δομίνικο, γύρισε στην Ελλάδα και το πρωί της Παρασκευής (18/2) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, όπου μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor, την Πελαγία Καζολέα, αλλά και τους Μαχητές, που έμεναν νηστικοί σε πολλά επεισόδια.

«Η αίσθηση που είχαμε από την Πελαγία είναι πως ήταν ένα πολύ γλυκό κορίτσι, ευγενέστατο, αλλά μέτρια αγωνιστικά, από τις χειρότερες τις αντίπαλης ομάδας. Οι δικές μας παίκτριες, ειδικά η Ευρυδίκη, ήθελαν να επιλέγουν συνεχώς την Πελαγία. Όμως, σε κάποιους στόχους ήταν λίρα εκατό.

Διαβάστε ακόμη: Η νέα δουλειά της Κάτιας Ταραμπάνκο μετά το Survivor και ο Άγιος Παΐσιος που «έσβησε» τον Σασμό

Εμένα μου έκανε εντύπωση αυτό που είπε για τον Ανδρέα. Στην αρχή τον επιλέγαμε όλοι γιατί ήταν άγουρος, αλλά μετά εξελίχθηκε και θα γίνει πολύ καλύτερος. Αυτό που ισχύει και για τις δύο ομάδες, είναι πως οι καλοί παίκτες πρέπει να μένουν. Εκτός κι αν είναι τόσο ανυπόφοροι στην καλύβα. Εγώ το έλεγα πως δεν γίνεται να ψηφίσουμε άντρα, από τη στιγμή που είχαμε μείνει μόνο τρεις», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. 

«Θα σας πω κάτι. Εκεί ήμασταν σε μια φάση άλλη. Πήγε να βγει μια εικόνα ότι οι Διάσημοι είναι οι κακοί που τρώνε και οι άλλοι εκείνοι που δεν τρώνε. Έλεγαν γιατί πανηγυρίζουμε. Να ξέρει ο κόσμος ότι κανείς δεν μένει θεονήστικος. Κερδίζαμε και τρώγαμε, αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού. Είπαμε πολλές φορές να δώσουμε το έπαθλο φαγητού στα παιδιά, αλλά δεν το έδειξαν οι κάμερες. Το εννοούσαμε.

Θέλαμε να καταγραφεί και να το ακούσουν τα παιδιά. Δεν ήμασταν ποτέ απάνθρωποι. Ξέραμε ότι έχουν τις προμήθειές τους, άφθονες καρύδες και το ψαροντούφεκο. Επομένως δεν ήταν νηστικοί. Ο κόσμος μπορεί να μην το ξέρει. Εμείς ήμασταν πέντε ώρες στον ήλιο και πανηγυρίζαμε για εμάς», συμπλήρωσε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA