Μενού
  • Α-
  • Α+

Παρασκευή σήμερα και ήδη έχουν ξεκινήσει τα σχέδια για τις βόλτες του Σαββατοκύριακου. Στα τηλεοπτικά τώρα η κατάσταση είναι σχετικά πιο ήρεμη σήμερα. Άλλωστε δεν είχαμε Survivor χθες. Είχαμε, όμως, Άγιο Παΐσιο, ο οποίος σάρωσε ξανά σε τηλεθέαση. Κοπιάστε για ένα ακόμη Τηλεκοντρόλ.

Ο Άγιος Παΐσιος έκανε ξανά το (τηλεοπτικό) θαύμα του

Στην καλύτερη σειρά από άποψη τηλεθέασης εξελίσσεται ο «Αγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό» στο MEGA. Το βράδυ της Πέμπτης (17/2) προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο, κάνοντας το Twitter να το αποθεώσει ξανά και την τηλεθέαση να χτυπήσει «κόκκινο».

Διαβάστε ακόμη: Άγιος Παΐσιος: «Μοσχοβολάει θυμάρι και λιβάνι» - Αποθέωση και για το δεύτερο επεισόδιο της σειράς

Όπως περιμέναμε, ο Άγιος Παΐσιος έμεινε σταθερά πάνω από το 30% στην τηλεθέαση, καταγράφοντας 31/3% στο δυναμικό κοινό και 31.7% στο σύνολο. Έτσι, άφησε πίσω του τον Σασμό του Alpha (26.8 και 27.8 στο σύνολο και στο δυναμικό κοινό αντίστοιχο), καθώς επίσης και το MasterChef και τη Γη της Ελιάς.

Η Κάτια Ταραμπάνκο μπήκε με κλεισμένη δουλειά στο Survivor

Μπορεί να πήρε την απόφαση να συμμετάσχει ξανά στο Survivor, όμως η Κάτια Ταραμπάνκο τα είχε οργανώσει όλα στην επαγγελματική της ζωή πριν πάρει το αεροπλάνο για τον Άγιο Δομίνικο. Όπως ακούσαμε στην εκπομπή «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;» του OPEN, το μοντέλο έχει συμφωνήσει με εταιρεία παραγωγής για πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια νέα σειρά, η οποία θα προβληθεί σε πλατφόρμα τύπου Netflix.

Οι παραγωγοί του ψυχολογικού θρίλερ που θα παίξει η Κάτια Ταραμπάνκο είναι εκείνοι, που βρίσκονταν πίσω από την ταινία Black Bachelor, στην οποία είδαμε να συμμετέχει η παίκτρια του Survivor. Το υποκριτικό ταλέντο της Κάτιας «κέρδισε» τους παραγωγούς, οι οποίοι φρόντισαν να την «κλείσουν» πριν το Survivor για έναν εκ των πρωταγωνιστικών ρόλων στη νέα σειρά. 

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο και φυσικά όλοι οι άνθρωποι πίσω από τη σειρά θα θέλουν η Ταραμπάνκο να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο ριάλιτι επιβίωσης. Αυτό άλλωστε θα δώσει και ένα έξτρα μπουστ στη δική τους παραγωγή

Η είσοδος της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Σασμό

https://www.instagram.com/p/CaFW-dps7M0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από το απόγευμα της Πέμπτης (17/2) άρχισαν να κυκλοφορούν κάποιες φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή έξω, αλλά και μέσα από το σπίτι της Καλλιόπης στον Σασμό. Όχι η παρουσιάστρια του Alpha δε θα πάρει κάποιο ρόλο στη δημοφιλή σειρά, αλλά θα ανακρίνει την «καπετάνισσα», Μαρία Τζομπανάκη, μέσα στον χώρο της.

«Επίσκεψη στο σπίτι της Καλλιόπης! #sasmos #comingsoon», έγραψε στις λεζάντες των φωτογραφιών που δημοσίευσε στο προφίλ της η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Περιμένουμε πλέον να δούμε και τη συνέντευξη που θα προβληθεί στην εκπομπή Happy Day. 

Η πρώτη εμφάνιση Σάκη Ρουβά μετά τις δηλώσεις για Λιγνάδη

Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 βρέθηκε χθες ο Φοίβος, ωστόσο, είδαμε μεταξύ άλλων να μιλά για τον μουσικοσυνθέτη και ο Σάκης Ρουβάς. Αυτή ήταν η πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση του τραγουδιστή μετά τον σάλο που προκλήθηκε για τις δηλώσεις του σχετικά με την «αγάπη που τρέφει» για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

https://twitter.com/poupameore/status/1494613170404663324?ref_src=twsrc^tfw

Βέβαια, η συμμετοχή του Σάκη Ρουβά στην εκπομπή, ακόμη κι αν κλήθηκε να μιλήσει για τη συνεργασία του με τον Φοίβο, δεν «χτύπησε» καλά στους χρήστες του Twitter, οι οποίοι δεν ξεχνούν την πρόσφατη στάση του τραγουδιστή. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA