Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι Μαχητές ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές του επεισοδίου της Τρίτης (1/3) στο Survivor. Στην αρχή είδαμε την ομάδα να «κόβεται» στα δύο με το «σχέδιο Μαρτίκα», ωστόσο στη συνέχεια συσπειρώθηκαν και κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας, αλλά και ένα πλήρες γεύμα. Τι θα γίνει άραγε απόψε;

H αλήθεια είναι πως τα σκαμπανεβάσματα των Διασήμων δεν σταματούν. Μπορεί η Κάτια να είναι καλύτερη αγωνιστικά στα τελευταία παιχνίδια, ωστόσο παρατηρούμε μια πτώση του Σοϊλέδη, η οποία σαφώς έχει επηρεάσει και την υπόλοιπη ομάδα. Αυτό θα φανεί και στο έπαθλο φαγητού της Τετάρτης (2/3).

Διαβάστε ακόμη: Πώς χειρίζονται τα πρωινάδικα τον πόλεμο στην Ουκρανία

Οι Μαχητές για ακόμη μια μέρα θα φτάσουν στη νίκη, θα φάνε κανονικότατα και θα αφήσουν τους αντιπάλους τους να πάνε στο συμβούλιο του νησιού πεινασμένοι και εξουθενωμένοι. Εκεί το ενδιαφέρον του κοινού στρέφεται στον παίκτη, που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. 

Οι Βρισηίδα Ανδριώτου και Μυριέλλα Κουρεντή από τους Διάσημους και οι Σπύρος Μαρτίκας και Γιάννης Τσολάκης από τους Μαχητές είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ποιος θα αφήσει το νησί; Σύμφωνα με τα spoilers, αυτός θα είναι ο  Γιάννης Τσολάκης, ο εποχικός πυροσβέστης και ραδιοφωνικός παραγωγός του σταθμού NRG από την Αλεξανδρούπολη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA