Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι Μαχητές κέρδισαν το έπαθλο της επικοινωνίας στο επεισόδιο του Survivor 5 που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (1/3) και έτσι, μπόρεσαν μετά από πολύ καιρό να έρθουν σε επαφή με αγαπημένα τους πρόσωπα από τα οποία έλαβαν μηνύματα με τους περισσότερους να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους αφού έχουν κλείσει πάνω από δύο μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει απόψε και ο παίκτης που αποχωρεί

Ένας από αυτούς ήταν ο Γιώργος Ταλάντσεβ των Μαχητών, ο οποίος μπορεί να είναι από τους τελευταίους παίκτες που έχουν μπει στο Survivor 5, αλλά και πάλι μόλις είδε το μήνυμα της συντρόφου του, Βανέσας, ξέσπασε σε κλάματα όσο οι συμπαίκτες του δεν σταματούσαν να κάνουν κολακευτικά σχόλια για την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

«Είναι η κοπέλα μου η Βανέσα κι είμαστε πέντε χρόνια μαζί. Τον Μάρτιο θα έφευγε στο Μαϊάμι και δυστυχώς δεν περάσαμε αυτούς τους τελευταίους δύο μήνες μαζί γιατί ήρθα στο Survivor. Με φωνάζει loco, είναι Κολομβιανή. Πάντα έτσι με λέει», είπε αρχικά ο Γιώργος.

https://www.instagram.com/p/B8o9ZKogslO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CakqpB8goeE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CaOGjlMjlSJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CUVHtaQDGfM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CSznpFzIk0Y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CSKkkUkjZx3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είσαι η δύναμή μου εδώ μέσα και σε σκέφτομαι κάθε πρωί και βράδυ. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και σου υπόσχομαι πως μόλις βγω θα έρθω εγώ στο Μαϊάμι να περάσουμε υπέροχα. Σε αγαπώ πολύ με όλη μου την ψυχή», είπε στη συνέχεια ο παίκτης των Μαχητών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA