Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη ένταση επικράτησε στην παραλία των Διασήμων στο Survivor. Ο Τάκης Καραγκούνιας που είναι από τις τελευταίες προσθήκες στο ριάλιτι επιβίωσης έχει δείξει από την πρώτη μέρα πως είναι ένας ευέξαπτος άνθρωπος που θίγεται εύκολα και μια κουβέντα και μόνο αρκεί για να πάρει «φωτιά». Η Μυριέλλα Κουρεντή του έκανε παρατήρηση για το που θα κοιμηθεί προκειμένου να μην ενοχλούνται τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας από το ροχαλητό του. «Από την πρώτη στιγμή που έχω έρθει ψάχνεται μύγα για να βρείτε για εμένα» είπε ο Τάκης στους συμπαίκτες του.

Ο Απόστολος Ρουβάς είπε επίσης στον Τάκη Καραγκούνια να ηρεμήσει γιατί κάθε βράδυ έχουν φωνές και καβγάδες στην παραλία εκείνος έγινε έξαλλος. «Εμείς τι φταίμε εξήγησέ μου» του είπε ο Απόστολος Ρουβάς. Μάταια ο Απόστολος Ρουβάς προσπαθούσε να του εξηγήσει πως δεν τον ενοχλεί εκείνος σε κάτι για να ακούει τις φωνές του ωστόσο ο Τάκης έδειχνε να μην καταλαβαίνει τίποτα. «Πείτε μου που να ξαπλώσω» είπε ο Τάκης και πήρε τα πράγματα του, βγήκε έξω από την καλύβα και ακολούθησε ένας αρκετά έντονος διάλογος με την Μυριέλλα Κουρεντή. «Ανθρωπος είμαι Μυριέλλα όχι ζώο, το καταλαβαίνεις; Δεν μου συμπεριφέρεστε ωραία. Μυριέλλα το πρόβλημά σου είναι πως έκανα σαρδάμ; Όταν φωνάζει ο Αποστόλος είναι καλά ε;» είπε ο Τάκης. Στη συνέχεια η Μυριέλλα Κουρεντή του είπε να κοιμάται σε συγκεκριμένη στάση και της απάντησε: «δεν πας καλά, τι είμαι; Παιδάκι μου ηχείο είμαι; Surround; Είσαι καλά; Δεν μπορώ να μην φωνάζω». Στο τέλος ο Τάκης Καραγκούνιας κατευθύνθηκε μόνος του προς το δάσος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA